Σεξιστική επίθεση Μπέου στην Αν. Πρόεδρο της Super League κ. Κοξένογλου

Ο Αχιλλέας Μπέος έγινε για άλλη μια φορά αρνητικός πρωταγωνιστής με την σεξιστική επίθεση στην Κοξένογλου στη διάρκεια του Δ.Σ. της Λίγκας

Δεν είναι η πρώτη φορά, δεν θα είναι λογικά και η τελευταία που ο Αχιλλέας Μπέος γίνεται αρνητικός πρωταγωνιστής. Ο Αχιλλέας Μπέος, που πριν λίγες μέρες εμφανίστηκε σε βίντεο στον Βόλο να επιτίθεται σε πολίτη, προχώρησε κατά την διάρκεια του Δ.Σ. της Λίγκας σε χυδαία σεξιστική επίθεση στην Κάτια Κοξένογλου.

Τι ακριβώς συνέβη; Όταν η αναπληρώτρια πρόεδρος της Λίγκας και διευθύνουσα σύμβουλος του Ατρομήτου Κάτια Κοξένογλου είχε τον λόγο αναφερόμενη σε σημαντικά θέματα της Λίγκας υπήρξε η παρέμβαση του Αχιλλέα Μπέου και η σεξιστική επίθεση τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Πως συναντιέστε εσείς με τον αρχιδιαιτητή; Τι να πείτε; Για κανένα παστίτσιο να συζητήσετε;».

Διαβάστε επίσης: Εκτός κλήρωσης για τα προκριματικά του Euro 2024 η εθνική Ρωσίας

Η χυδαία ατάκα του Αχιλλέα Μπέου έφερε την άμεση απάντηση της κα. Κοξένογλου: «Ακούστε κύριε Μπέο, εσείς είπατε ότι σπουδάσατε νομικά στη φυλακή όμως εγώ τις γνώσεις μου τις έχω από το Πανεπιστήμιο όχι από τη φυλακή! Θα ζητήσετε αμέσως συγγνώμη, ανακαλέστε αμέσως για αυτή την σεξιστική επίθεση εναντίον μου. Θα έπρεπε να ντρέπεστε.».

Στην συζήτηση παρενέβη και ο πρόεδρος της Λίγκας, Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος ζήτησε από τον Αχιλλέα Μπέο να ανακαλέσει: «Αν δεν ανακαλέσεις θα κλείσω τον ήχο στο μικρόφωνο σου.

Αυτό το επίπεδο δεν είναι ανεκτό» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του προέδρου του Ολυμπιακού.