Σε αγώνα που τα είχε κυριολεκτικά όλα, η ΑΕΚ νίκησε τον ΑΡΗ με το ‘’Αγγλικό” σκορ 4-3

Σε αγώνα που τα είχε κυριολεκτικά όλα, η ΑΕΚ νίκησε τον ΑΡΗ με το ‘’Αγγλικό” σκορ 4-3!!

Ο αγώνας ξεκίνησε με 20-λεπτη καθυστέρηση λόγω αδιαθεσίας του διαιτητή του αγώνα Χρυσοβαλάντη Θεουλή, ο οποίος μεταφέρθηκε τελικά σε νοσοκομείο για εξετάσεις.

Ο αγώνας ξεκίνησε μαγικά για την ομάδα της Λεμεσού αφού προηγήθηκε με 0-2 με γκολ από τον Στρούσκι  στο 20′ λεπτό και Γκομίς στο 27′ λεπτό.

Η ομάδα της Λάρνακας  ισοφάρισε σχεδόν άμεσα, πρώτα μείωσε σε 1-2 με γκολ του Άλτμαν στο 33′ λεπτό  και το 2-2 πέτυχε ο Λόπες  στο 35′ λεπτό. Το 2-2 ήταν και το αποτέλεσμα του Α’ ημιχρόνου.

Στο Β’ ημίχρονο η ΑΕΚ έκανε την ολική ανατροπή επιτυγχάνοντας το 3-2 με τον Άλμταν  στο 65′ λεπτό. Ο ΑΡΗΣ ανασυντάχθηκε και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3 με τον Γκόμις  στο 78′ λεπτό.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ντέρμπι θα έληγε ισόπαλο με 3-3 ο Φαράζ είχε αντίθετη άποψη και κυριολεκτικά στην εκπνοή του αγώνα πέτυχε εκ νέου την ανατροπή  με γκολ στο 90’+ 4’ λεπτό.

«Αυτοκτονία» για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», αφού δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το ισχυρό προβάδισμα που είχε και τελικά ηττήθηκε, φεύγοντας χωρίς κέρδος από την ‘’Αρένα’’.

Με αυτή τη νίκη η ΑΕΚ ανέβηκε ξανά στην κορυφή με 44 βαθμούς, στο +1 από ΑΠΟΕΛ και +3 από ΠΑΦΟ Σ F.C. , ενώ την επόμενη (20η) αγωνιστική φιλοξενείται την Παρασκευή (20/1, 19:00) από τον Ολυμπιακό στο «Μακάρειο».

Αντίθετα, με την ήττα ο ΑΡΗΣ παρέμεινε στην 4η θέση με 34 βαθμούς και τη μεθεπόμενη Δευτέρα (23/1, 15:00) υποδέχεται τυπικά τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ στο νέο γήπεδο Λεμεσού.  Πριν από το Λεμεσιανό ντέρμπι θα πάει την ερχόμενη Τετάρτη (18/1, 19:00) στο ΓΣΠ για τον μονό αγώνα κυπέλλου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.