Σοφρώνης Αυγουστη, 18/12/21 : ‘’Παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο με κίνηση στο χώρο. Τι θα πω, σίγουρα κάποια ομάδα θα το πληρώσει’’. Το πλήρωσε η Ομόνοια με 4-αρα

Την δήλωση του Σοφρώνη Αυγουστή που έκανε αμέσως μετά τον αγώνα με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ στις 18/12/21, ότι κάποια ομάδα θα το πληρώσει, με βάση την εξαιρετική εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ ειδικά στο 2ο ημίχρονο, την έκανε πράξη η ομάδα του στον αμέσως επόμενο αγώνα σήμερα κόντρα στην Ομόνοια.  

Αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και χωρίς να αποπροσανατολιστεί από την ισοφάριση σε 1-1 που δέχτηκε, ο ΑΠΟΕΛ ‘’φιλοδώρησε’’ με Χριστουγεννιάτικο μποναμά την Ομόνοια με 4 γκολ και το ”πλήρωσε” η ομάδα του Henning Berg.

Το 1-0 υπέρ της ομάδας του Σοφρώνη Αυγουστή σημειώθηκε στο 21’ λεπτό με αυτογκόλ του Adam Lang.

Η Ομόνοια ισοφάρισε σε 1-1 στο 39’ λεπτό με εξαιρετικό γκολ του Παπουλή, σκορ με το οποίο έκλεισε το ημίχρονο.

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ με 2-1 μετά από συρτό σουτ εκτός περιοχής του Γιάννη Σατσιά σε ασιστ του Giorgi Kvitalia.

Ο ΑΠΟΕΛ αύξησε τον δείκτη του σκορ σε 3-1 μετά από πέναλτι σε παρέμβαση από το VAR, πέναλτι που εκτέλεσε επιτυχώς ο Giorgi Kvitalia.

H Ομόνοια αντέδρασε και μείωσε σε 3-2 στο 65’ λεπτό με κεφαλιά εντός περιοχής του Adam Lang μετά από ασιστ του Jordi Gomez.

Ο ΑΠΟΕΛ αύξησε σε 2 γκολ εκ νέου το προβάδισμα με γκολ πέναλτι του Leo Natel, μετά από ανατροπή του Γιάννη Σατσιά από τον  Francis Uzoho, γράφοντας το 4-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι 2 ‘’αιώνιοι’’ ισοβαθμούν με 20 βαθμούς, 9 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΛΛΩΝΑ.