Στην μάχη του πυθμένα, ο Οθέλλος νίκησε στην Περιστερώνα τη Δόξα (στιγμιότυπα)

«Χρυσή» νίκη για τον Οθέλλο που κατάφερε να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με 0-2 με σκόρερ τους Ποπέσκου και Μπραμπίγια. Μια νίκη που βυθίζει ακόμα περισσότερο την Δόξα η οποία σε 10 αγώνες δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμό. Ο Οθέλλος που ήταν καλύτερος καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και όπως φάνηκε στον αγώνα δίκαια πήρε τους τρεις βαθμούς.

Ο Οθέλλος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και ήταν η ομάδα που έφτασε κοντά στο γκολ  σε αρκετές περιπτώσεις με τον Σισκόφσκι να είναι αυτός που κράτησε την Δόξα μέσα στο παιχνίδι.

Ο Οθέλλος είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα αφού το σουτ του Σούτου σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Σισκόφκσι και στην συνέχεια οι παίκτες του Σκάζνι ζήτησαν πέναλτι με τον έλεγχο της φάσης από το VAR να μην σημειώνετε κάτι παράτυπο.

Ο Οθέλλος και στην συνέχεια ήταν καλύτερος με την πάροδο του χρόνου προσπαθούσε να γίνει απειλητικός.  Ο Ναντίνι να απείλησε  με κεφαλιά αλλά ο Σισκόφσκι με υπερένταση απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό ήταν η σειρά του Ουεσλάτι να απειλήσει από μακριά με σουτ αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας της Δόξας του είπε όχι.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και πάλι ο Οθέλλος άγγιξε το γκολ αλλά το πλασέ του Σούτου πέρασε λίγο έξω. Αμεση ήταν η απάντηση της Δόξας αφού ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Τρούγιτς η μπάλα έφυγε ψηλά μακριά από την εστία.

Μετά το 50ο λεπτό  ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα και η επόμενη καλή φάση που καταγράφηκε ήταν στο 67. Αμέσως μετά την ευκαιρία από την Δόξα ήταν ο Οθέλλος που κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Δόξας. Σκόρερ ο Ποπέσκου που είχε περάσει τρία λεπτά νωρίτερα στον αγώνα. Ο Οθέλλος από εκεί και πέρα έκανε καλή διαχείριση του αγώνα και κατάφερε να κρατήσει μακριά από την εστία του τους παίκτες της Δόξας. To 0-2 έγινε στις καθυστερήσεις με τον Μπραμπίγια σε μια αντεπίθεση και ενώ η Δόξα είχε ανεβεί για να ισοφαρίσει.

ΔΟΞΑ (Πετράκης): Σισκόφσκι, Φοφανά, Τρούγιτς (59’ Κλεόφιλο), Σαντίκ, Ναμπί, Βελκόφσκι (78’ Σκόγκλουντ), Αλτσέους, Αντωνιάδης, Στυλιανού, Ασάντε, Ντζετζέ (17’ Αντγουί – 78’ Β. Κυριάκου).

ΟΘΕΛΛΟΣ (Σκάζνι): Ταουντούλ, Σταμούλης, Γιάνσεν, Ναρντίνι, Κυριάκου, Ράμος, Σούτο, Κατσιάτης (66’ Ποπέσκου), Ζουνζάρεν, Ανάγνκ (58’ Καστάνας), Ουεσλατί (84’ Μπραμπίγια).

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: