Τεράστια επιτυχία σημείωσε το φιλανθρωπικό ‘’Cyprus Charity All Star Game’’ για τους ”Μικρούς Ήρωες”(Φωτος)

Τεράστια επιτυχία σημείωσε το φιλανθρωπικό ‘’Cyprus Charity All Star Game’’ που έγινε σήμερα το πρωί στο γήπεδο “Στέλιος Χαρή” στον Ύψωνα,  μετά από πρωτοβουλία του προπονητή Λουκά Κουρούσιη και του αντιδημάρχου Ύψωνα, Κλεάνθη Καραμανίδη. Η φιλανθρωπική εκδήλωσε έγινε για στήριξη της πρωτοβουλίας ‘’Μικροί ‘Ήρωες’’ που σκοπός της είναι να στηριχθούν οικονομικά οι οικογένειες των παιδιών με καρκίνο του Παιδοογκολογικού Τμήματος του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν του οι οποίοι με τις εισφορές τους αλλά και τα έσοδα από πλειστηριασμούς φανέλων γνωστών ποδοσφαιριστών, στήριξαν οικονομικά τους ‘’Μικρούς Ήρωες. Παρόν στην εκδήλωση και ο εμπνευστής της πρωτοβουλίας ‘’Μικροί ‘Ήρωες’’  ευρωβουλευτής Λουκάς Φουρλάς ο οποίος ευχαρίστησε τους διοργανωτές και τον κόσμο για την έμπρακτη στήριξη στην πρωτοβουλία.

Οι δύο ομάδες που θα αγωνίστηκαν ήταν η ομάδα του αντιδημάρχου Ύψωνα, Κλεάνθη Καραμανίδη και η ομάδα του Λούκα Κουρούσιη.

Coach για την ομάδα του Λούκα Κουρούσιη ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης και αγωνίστηκε με τους:

Τερματοφύλακας Δημήτρης Λεωνή, στο κέντρο της άμυνας Περικλής Μουστάκας και Γιώργος Μερκής, στα άκρα της άμυνας Νεκτάριος Αλεξάνδρου και Κρίστης Θεοφίλου στο κέντρο Zε-Βιτόρ, Εντουάρντο Πιντσέλι και Τιμούρ Κετσπάγια, στα φτερά Γιώτης Εγκωμίτης και Σίμος Κρασάς, επιθετικός ο Λευτέρης Κοντολεύτερος.

Coach για την ομάδα του Κλεάνθη Καραμανίδη ο Τάσος Κυριάκου και αγωνίστηκε με τους:

Τερματοφύλακας Μιχάλης Φανή, στο κέντρο της άμυνας Κλεάνθης Καραμανίδης και Μάριος Χαραλάμπους, στα άκρα της άμυνας Αλέξης Γαρπόζης και Γιαγκουδάκης  στο κέντρο Τότης Σταυρινού και Μάριος Χριστοδούλου, στα φτερά της επίθεσης Κώστας Κωνσταντίνου και Δημητρίου επιθετικοί οι Κυριάκος Χαϊλής και Άγγελος Τσολακης.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι (που είχε και πάρα πολλά πειράγματα εκατέρωθεν και θα σας τα μεταφέρουμε με ήχο και εικόνα μόλις τα επεξεργαστούμε), που διεξήχθη σε 2 ημίχρονα των 35 λεπτών, είχε ρυθμό, δοκάρια, εξαιρετικές αποκρούσεις από τους τερματοφύλακες και γενικά οι αγωνιζόμενοι έδειξαν ότι δεν ξέχασαν το ταλέντο τους.

Στο Α’ ημίχρονο οι δύο ομάδες δημιούργηασαν ευκαιρίες, όμως το σκορ έμεινε στο 0-0. Στο Β’ ημίχρονο φάνηκε ότι η ομάδα του Τάσου Κυριάκου έμεινε από δυνάμεις και οι σχετικά νεαρότεροι σε ηλικία ποδοσφαιριστές του Ανδρέα Μιχαηλίδη εκμεταλλεύτηκαν την καλύτερη φυσική τους κατάσταση και επικράτησαν με το επιβλητικό 5-2.

Τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν δύο ο Εντουάρντο  Πιντσέλι και από ένα οι Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Ζε-Βιτόρ και Περικλής Μουστάκας. Τα δύο γκολ για την ομάδα του Τάσου Κυριάκου πέτυχαν οι Τότης Σταυρινού και Δημητρίου.

Δείτε φωτογραφίες από την εξαιρετική εκδήλωση (περισσότερες θα δημοσιεύσουμε σε ξεχωριστό φωτορεπορτάζ):