Τους τα ”έψαλλε” ο Πρίφτης μετά την σφαλιάρα.

Μιλούσε στους παίκτες του για αρκετή ώρα στη Γαλλία ο Δημήτρης Πρίφτης, προσπαθώντας να εξηγήσει στην ομάδα τι έκαναν λάθος και ήρθε η ήττα με… κάτω τα χέρια από την Μονακό. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν έμεινε μόνο στο έλλειμμα στην επίθεση, αλλά και στην κακή αμυντική συμπεριφορά, ιδίως σε βασικά κομμάτια όπως το pick n’ roll.

Σημειώνεται, ότι η ομάδα προπονήθηκε στο Μονακό πριν την αναχώρησή της για την Αθήνα. Την επόμενη αγωνιστική οι “πράσινοι” αντιμετωπίζουν την Φενέρ στο ΟΑΚΑ, με τη νίκη να είναι σημαντική ειδικά λόγω της συνέχειας του προγράμματος στην Euroleague.

Η ομάδα βρίσκεται σε διαδικασία αναδόμησης και σίγουρα θα έρθουν και αρνητικά αποτελέσματα. Αυτό που δεν γίνεται, όμως, είναι ενδεικτικά Πέρι και Νέντοβιτς να έχουν μαζί 0/17 σουτ! Αυτό δεν είναι θέμα ικανότητας, αλλά δείγμα έλλειψης συγκέντρωσης.

Οι δηλώσεις του κόουτς Πρίφτη μετά την ήττα στο Πριγκιπάτο: 

«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στην Μονακό. Έπαιξαν καλά και είχαν τον κατάλληλο ρυθμό στο παιχνίδι. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα, κυρίως στην επίθεση και χρειαζόμαστε υπομονή».