Το ΑΠΟΕΛ «κόλλησε» στην ισοπαλία με την ΟΜΟΝΟΙΑ και άνοιξε η διαφορά από την κορυφή

Άλλη μια ισοπαλία στα play off για τον ΑΠΟΕΛ αφού έμεινε στο 0-0 με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι «Γαλαζοκίτρινοι» είναι η μοναδική ομάδα που δεν κατάφερε να πετύχει νίκη στα play off αφού μετρά 5 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Συνεχίζουν τα επιθετικά προβλήματα στην ομάδα του Vladan Milojević  αφού δεν κατάφερε ούτε τώρα να κερδίσει και σε συνδιασμό τη νίκη του ΑΡΗ επί της ΠΑΦΟΣ F.C. η μεταξύ τους διαφορά ανέβηκε στους 3 βαθμούς.

Το «Τριφύλλι» έκανε ξανά τη ζημιά στον «αιώνιο» αντίπαλο αφού μετρά δύο ισοπαλίες στα μεταξύ τους παιγνίδια στα play off.

Μάλιστα οι «Πράσινοι» έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν αφού μετά από παρέμβαση του VAR δόθηκε πέναλτι σε χέρι του Crespo. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει στο 8’ λεπτό ο Ansarifard αλλά η εκτέλεση του σταμάτησε στο δοκάρι και η ευκαιρία έκανε φτερά.

Το Α’ ημίχρονο κύλησε ισορροπημένο χωρίς την μεγάλη ευκαιρία και έληξε 0-0.

Στο Β’ ημίχρονο η ομάδα του ΑΠΟΕΛ ήταν πιο επιθετική και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για γκολ, όμως η έλλειψη καθαρού μυαλού στο τελείωμα δεν έφερε το επιθυμητό. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 0-0.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο ΑΠΟΕΛ παρέμεινε στη 2η θέση με 64β. και την επόμενη (7η) αγωνιστική φιλοξενείται το Σάββατο (6/5, 19:00) από την ΠΑΦΟΣ F.C.  στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Από την άλλη, η ΟΜΟΝΟΙΑ έμεινε στην 6η θέση με 46 βαθμούς και την ερχόμενη Κυριακή (7/5, 19:00) υποδέχεται τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ στο ΓΣΠ.