Τρελοί Φυγάδες εκαναν πάρτι τίτλου στη Δορα

Ανήμερα του Αγίου ΑΠΟΛΛΩΝΑ σημερα και μια πολυ γνωστη και πιστη παρέα Φυγαδων γιόρτασε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στο χωριό Δορα της Λεμεσού.

Οικοδέσποινα της σύναξης των τρελαμενων η γνωστή μας Κουλλα Κυριάκου που κατάγεται απο το ομορφο αυτό χωριο και ειχε υποσχεθεί ενα τρελλό πάρτι στο χωριο αν κατακτούσε ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ το Πρωταθλημα. Η πιστή παρέα που ακολουθεί παντα μαζι τους Γαλάζιους σε ολα τα γήπεδα γιόρτασε σημερα σε ενα πάρτι που τα ειχε ολα ειναι: οι Παναγιώτης και Αγγελικη Κελεση, η Αλικη Σοφοκλέους, ο Χριστός Νικολάου, ο Νεοκλής Νεοφυτου, η Ελινα Λουγκριδου και ο Λευτέρης Αποστόλου. Special guest o Ανδρέας Πετρίδης (ΜΠΛΕ ΘΕΟΣ) που επεφύλαξε και μια έκπληξη στους υπόλοιπους Φυγάδες αφου για πρωτη φορά εμφανίστηκε ντυμένος ως ΘΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, με την ίδια στολή που φόρεσε στις 15/04/2006 στο 0-0 με την Ομονοια Τσιρειο, την χρονιά που κατεκτησαν οι Γαλάζιοι το τελευταίο Πρωταθλημα.

Είχα τη χαρα να ημουν  καλεσμένος της όμορφης αυτης τρελοπαρεας και μεταφέρω το κλίμα του πάρτι. Μουσικη απο συνθήματα των Πρωταθλητών, φωτοβολίδες και βεγγαλικά που ξεσήκωσαν το χωριο, εκθεση των πανο που κατασκεύασε φετος η εξειδικευμένη των πανο τριάδα απο την παρεα Παναγιώτης, Αγγελικη και Κουλλα, πλούσιο μπουφέ (αναμεσα στα γλυκα η τούρτα των Πρωταθλητών με γευση προφιτερόλ φτιαγμένη απο τα χερια της Αλικης)  και άφθονο ποτο. Ειχε και κλήρωση δωρου φτιαγμένο απο την οικοδέσποινα, μια κορνίζα με φωτο των Πρωταθλητών μαζί με ενα κομμάτι απο τα δίκτυα του τελευταίου αγωνα, τυχερός της κλήρωσης ηταν ο Νεοκλης. Η νύχτα τελείωσε με μπόλικο χορό, τραγουδι και φυσικά συνθήματα.

Η απίθανη αυτη παρεα εδωσε ραντεβου για τον πρωτο αγωνα στο Champions League (όπου και αν παιξουν), που θα ειναι η απαρχή για νεες εξορμήσεις για να στηρίζουν την αγαπημενη τους ομαδα οπουδήποτε και αν αγωνίζεται. Προσβλέπουν δε ιδιαιτερα στον πρωτο αγωνα των Πρωταθλητών στη νεα τους εδρα.

Δειτε φωτορεπορτάζ απο το μοναδικο αυτο πάρτι στο χωριο.  Αυριο θα ανέβουν και τα βιντεο απο την βραδιά.

Privacy Preference Center