Υπόθεση Valbuena! Κίνδυνος φυλάκισης Benzema

Οι δικηγόροι του Ματιέ Βαλμπουενά λένε θα είναι κανονικά την Τετάρτη (20/10) στις Βερσαλλίες για το δικαστήριο της υπόθεσης του Μπενζεμά και θα μεταβεί από το Παρίσι στην Φρανκφούρτη για το ματς της Πέμπτης (21/10, 22.00).

Η ισπανική εφημερίδα «Αs» αποκάλυψε χθες (18/10) ότι σύμφωνα με τους δικηγόρους του Βαλμπουενά, ο Γάλλος θα βρεθεί την Τετάρτη (20/10) στις Βερσαλλίες για τη δίκη του Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος φέρεται να εκβίασε τον άσο του Ολυμπιακού τον Ιούνιο του 2015. Πρόχειρα να σας θυμίσουμε ότι ο Μπενζεμά φέρεται να είχε ρόλο μεσάζοντα, ώστε ο Βαλμπουενά να δώσει 150 χιλιάρικα στους εκβιαστές του που τον απειλούσαν ότι θα βγάλουν στη δημοσιότητα ένα βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

Κάπως έτσι πλέον έχει φτάσει στο σημείο ο Μπενζεμά να κινδυνεύει ακόμα και με φυλάκιση 5 ετών, αν αποδειχθεί ότι είχε τον συγκεκριμένο ρόλο στην υπόθεση!

Οι Ισπανοί λένε ότι την Τετάρτη (20/10), παραμονή του αγώνα της Φρανκφούρτης, θα βρεθεί και ο Βαλμπουενά στο δικαστήριο.

Όπως σημειώνει το «ΦΩΣ» στο φύλλο της Τρίτης (19/10), ο Γάλλος άσος θα βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι με την Άιντραχτ που θα γίνει το βράδυ της Πέμπτης (21/10, 22.00).

Ωστόσο, εφόσον πάει στην Γαλλία για να παραβρεθεί στο δικαστήριο, τότε θα συμβεί το εξής: Θα μεταβεί στην Γερμανία από το Παρίσι αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πρώτης μέρας της εκδίκασης της υπόθεσης στο δικαστήριο των Βερσαλλιών. Λογικά με κάποια απογευματινή πτήση της Τετάρτης (20/10) που θα έχει δρομολόγιο το Παρίσι – Φρανκφούρτη.

Δεν τίθεται δηλαδή κάποιο θέμα απουσίας του από το παιχνίδι της Γερμανίας. Απλώς, το πολύ-πολύ να μην ταξιδέψει με την ομάδα το μεσημέρι της Τετάρτης (20/10) προς την Φρανκφούρτη και να μεταβεί από το Παρίσι στην γερμανική πόλη.

Στο μεταξύ, η εκδίκαση της υπόθεσης του Μπενζεμά θα διαρκέσει τρεις μέρες (20-22/10).