Φανταστικό 4.000 κάρτες διαρκείας ήδη για το ”Αγία Σοφία” στην πρωτη μερα διάθεσης

Οι Ενωσίτες έσπασαν κάθε ρεκόρ την πρώτη ημέρα διάθεσης, αφού ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας που έφυγαν ξεπέρασε τις 4.000 (!) με τη δίψα του κόσμου να μπει στην Αγιά Σοφιά να είναι τεράστια!

Τρέλα για την ΑΕΚ, δίψα για την Αγιά Σοφιά! Η πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της νέας εποχής, της εποχής της επιστροφής στη Φιλαδέλφεια, φτάνει σε ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ νούμερα. Καθώς, το φράγμα των 4.000 έσπασε με το καλημέρα και… έχουμε και συνέχεια! Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ λοιπόν, η πρώτη μέρα διάθεσης των διαρκείας από την αίθουσα Κασιμάτης στο ΟΑΚΑ κι από το τηλεφωνικό κέντρο, μαζί με όσα διατίθενται ηλεκτρονικά, μέχρι τις έξι που έκλεισε το φυσικό σημείο πώλησης, ήταν λίγο πάνω από τις 4.000 κάρτες. Αριθμός-ρεκόρ! Που δεν υπάρχει ούτε κατά προσέγγιση σύγκριση με άλλη σεζόν…

Αυτό που τονίζουν από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, είναι πως η πρώτη ημέρα διάθεσης ήταν πέρα από κάθε προσδοκία και δεν ξέρουν τι να πουν για να ευχαριστήσουν τον κόσμο για την ανταπόκριση, αλλά και την κατανόηση που έδειξαν όλοι όσοι βρέθηκαν σήμερα στο ΟΑΚΑ, όπου υπήρχαν πρωτοφανείς… ουρές από Ενωσίτες. Είναι αυτονόητο παράλληλα, πως αν υπήρχε κάποιος… μεταφυσικός τρόπος να εξυπηρετηθούν όλοι όσοι βρέθηκαν στο Στάδιο σήμερα, θα είχαμε ίσως και διπλάσιο νούμερο μπορεί και περισσότερα. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε, πως τα δύο τρίτα αναγκαστικά έφυγαν χωρίς να αγοράσουν, με την ΠΑΕ ΑΕΚ να βγάζει ανακοίνωση νωρίτερα, ενημερώνοντας πλήρως το πως θα συνεχιστεί η διάθεση των διαρκείας.

Από εκεί και πέρα να τονίσουμε πως υπάρχουν ακόμη πολλά εισιτήριο των 400 ευρώ απούλητα αφού τα 4.000 που έχουν πουληθεί είναι όλων των τιμών. Σε αυτά τα 4.000, θα πρέπει να υπολογίζουμε άλλες 3.000 – 4.000 πουλημένα ήδη, που είναι των συνδέσμων και δεν έχουν βγει στα ταμεία η στο ίντερνετ. Από την ΠΑΕ ΑΕΚ διευκρινίστηκε πως θα υπάρχει πολύ συχνά ενημέρωση προς τον κόσμο για την πορεία διάθεσης και πώλησης των διαρκείας, έτσι άπαντες να γνωρίζουν, που βρισκόμαστε όσον αφορά τους αριθμούς, που πραγματικά, σε αυτή την πρώτη ημέρα ορόσημο, είναι εντυπωσιακοί!