Όλα έτοιμα για το ‘’Cyprus Charity All Star Game’’! Η φιλανθρωπική εκδήλωση για τους ‘’Μικρούς Ήρωες’’

Ένας πολύ διαφορετικός αγώνας ποδοσφαίρου για να αναδείξει το μεγαλείο της προσφοράς και της στήριξης προς τον συνάνθρωπο μας θα διεξαχθεί στη Λεμεσό.

Όλα είναι έτοιμα λοιπόν για το ‘’Cyprus Charity All Star Game’’ το οποίο θα διεξαχθεί ανήμερα των Θεοφανείων στις 6 Ιανουαρίου στις 11:00 το πρωί στο γήπεδο “Στέλιος Χαρή” στον Ύψωνα, μετά από πρωτοβουλία του προπονητή Λουκά Κουρούσιη και του αντιδήμαρχου Ύψωνα, Κλεάνθη Καραμανίδη.

Γνωστοί Κύπριοι αλλά και ξένοι ποδοσφαιριστές που έχουν ‘’κρεμμάσει’’ τα παπούτσια με την παρουσία τους στον φιλανθρωπικό αυτό αγώνα συμπαρίστανται δίπλα στoυς ‘’Μικρούς Ήρωες’’ που δίνουν τη δική τους μάχη, στέλοντας τους το μήνυμα ότι κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμάει μόνο του! Οι ‘’Μικροί Ήρωες’’ είναι εδώ για να απλώσουν το χέρι σε κάθε παιδί, που μπαίνει στην παλαίστρα της ζωής με τον πιο αντίξοο και άδικο τρόπο.

Εμπνευστής της πρωτοβουλίας ‘’Μικροί ‘Ηρωες’’ είναι ο ευρωβουλευτής Λουκάς Φουρλάς. Σκοπός είναι να στηριχθούν οικονομικά οι οικογένειες των παιδιών με καρκίνο του Παιδοογκολογικού Τμήματος του Μακάρειου Νοκοσομείου.

Εισφορές θα γίνονται στο γηπέδου ή στον ηλεκτρονικό λογαριασμό:

https://www.givengain.com/cause/65036/campaigns/23772/?fbclid=IwAR33ANszckUHYhmOABYwl_zNoIo7cg_ADeSuYY4XmUP9ov7OkhGriJfHM4U

Επίσης θα διεξαχθεί δημοπρασία για φανέλες εν ενεργεία ποδοσφαιριστών.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει η ώρα 11 π.μ. και οι πρωταγωνιστές θα αγωνιστούν σε δύο ημίχρονα των 35 λεπτών.  Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Θα υπάρχουν φουσκωτά παιχνίδια για τους μικρούς φίλους.   Θα χρησιμοποιηθούν 10 μπάλες για τον αγώνα οι οποίες θα πωλούνται €50 η κάθε μία και θα υπογράφεται από τους ποδοσφαιριστές.  Οι παριστάμενοι θα μπορούν να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τους ποδοσφαιριστές, ενώ αναμένεται και έκπληξη με την παρουσία δύο μεγάλων ονομάτων, ενεργών ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα βρίσκονται ως ‘’Guest Stars’’ στο γήπεδο “Στέλιου Χαρή”.

Οι δύο ομάδες που θα αγωνισθούν μεταξύ τους είναι η ομάδα του αντιδήμαρχου Ύψωνα, Κλεάνθη Καραμανίδη και η ομάδα του Λούκα Κουρούσιη.

Coach για την ομάδα του Λούκα Κουρούσιη είναι ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης και ενδεχομένως να αποτελείται από τους:

Τερματοφύλακας Δημήτρης Λεωνή, στο κέντρο της άμυνας Περικλης Μουστάκας και Γιώργος Μερκής, στα άκρα της άμυνας Νεκτάριος Αλεξάνδρου και Κρίστης Θεοφίλου στο κέντρο Zε-Βιτόρ, Εντουάρντο Πιντσέλι και Τιμούρ Κεσπάγια, στα φτερά Γιώτης Εγκωμίτης και Σίμος Κρασάς, επιθετικός ο Λευτέρης Κοντολεύτερος.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Ανδρέα Μιχαηλίδη δεν επιβεβαίωσε την αρχική 11-άδα και δήλωσε ότι η 11-άδα και το σύστημα που θα παραταχθεί θα είναι έκπληξη:  

Coach για την ομάδα του Κλεάνθη Καραμανίδη είναι ο Τάσος Κυριάκου που θα αγωνιστεί με 4-4-2 και αποτελείται από τους:

Τερματοφύλακας Μιχάλης Φανή, στο κέντρο της άμυνας Κλεάνθης Καραμανίδης και Μάριος Χαραλάμπους, στα άκρα της άμυνας Αλέξης Γαρπόζης και Γιαννάκης Γιαγκουδάκης  στο κέντρο Τότης Σταυρινού και Μάριος Χριστοδούλου, στα φτερά της επίθεσης Κωστας Κωνσταντίνου και Μπόρτσε Τζιούρεφ, επιθετικοί οι Κυριακος Χαϊλής και Άγγελος Τσολακης

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Τάσο Κυριάκου, δεν δίστασε να επιβεβαιώσει την αρχική 11-άδα και το σύστημα της ομάδας.  

Διαιτητής του αγώνα που θα δώσει και μια όμορφη νότα με την παρουσία της η Νίκη Καραγιώργη με βοηθούς τους Στέλιο Νικήτα και Σκαπούλλη Δημήτρη, τέταρτος διαιτητής ο Γιάννος Κατσιφάρης, αν και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διαιτητική ομάδα ενδέχεται να αλλάξει

Ας δώσουμε όλοι το παρόν μας στο γήπεδο την Παρασκευή για να στηρίξουμε τους ‘’Μικρούς Ήρωες’’. Ακόμα και η πιο μικρή εισφορά είναι σημαντική.