Αιφνιδίασε η ΟΜΟΝΟΙΑ με το διαζύγιο Λάρκου

Μέσα σε μόνο 43 λέξεις κατάφερε να ανακοινώσει τη λύση τη συνεργασία της με τον Νεόφυτο Λάρκου. 

Ο Λάρκου κατείχε τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή και ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Μια απόφαση, η οποία έφερε αρκετά ερωτήματα στις τάξεις των πρασίνων για το τι πραγματικά συμβαίνει, καθώς με τον Νεόφυτο Λάρκου, από τη μέρα ανάληψης των καθηκόντων του, η Ομόνοια κατάφερε να πετύχει πολλά και μάλιστα ιστορικά πράγματα…

Μόλις πάτησε το πόδι του στο Ηλίας Πούλλος ο Νεόφυτος Λάρκου, στον πάγκο των πρασίνων βρισκόταν ο Γιάννης Αναστασίου και το καλοκαίρι του 2019 άρχισε να δείχνει τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις ο Νεόφυτος Λάρκου, με την πρόσληψη του Χένινγκ Μπεργκ.

Παρά του ότι δεν ολοκληρώθηκε η πρώτη χρονιά του Λάρκου στην Ομόνοια ιδανικά, καθώς ελέω της πανδημίας του κορωνοϊού το πρωτάθλημα διακόπηκε, αν και οι πράσινοι βρίσκονταν στην πρώτη θέση και ήταν μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ως εκ τούτου, η Ομόνοια είχε τη μεγάλη ευκαιρία να συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ και για πρώτη φορά στην ιστορία της, πέτυχε την είσοδό της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Εν συνεχεία, τον Μάιο του 2021, ακολούθησε η ιστορική κατάκτηση του 21ου πρωταθλήματος της Ομόνοιας, με τον Νεόφυτο Λάρκου να νιώθει πλήρως ικανοποιημένος αλλά και δικαιωμένος για τις μεταγραφικές του κινήσεις, αφού οι πράσινοι κατάφεραν να παραμείνουν στην κορυφή του πρωταθλήματος και να πανηγυρίσουν τον τίτλο του πρωταθλητή.

Μάλιστα, το προηγούμενο καλοκαίρι, ο Νεόφυτος Λάρκου ανταμείφθηκε για την πολύτιμη συνεισφορά του στην Ομόνοια, με την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2023.

Αλγεινή εντύπωση ωστόσο, προκαλεί το γεγονός ότι δεν δόθηκαν ακόμη οι λεπτομέρειες του διαζυγίου της Ομόνοιας με τον Νεόφυτο Λάρκου, με τους πράσινους να τηρούν σιγή ισχύος. Μάλιστα, ο Σταύρος Παπασταύρου, προχώρησε σε μια αρκετά ριψοκίνδυνη κίνηση για τον ίδιο, καθώς το 2019 αυτός ήταν που τον εμπιστεύτηκε και στο τέλος τον δικαίωσε…

Αναμφισβήτητα, το τελευταίο διάστημα η Ομόνοια δεν πείθει αγωνιστικά και τα προβλήματα ήταν οφθαλμοφανές.

Αρκετοί ήταν αυτοί που έριξαν τις ευθύνες στο τιμ του προγραμματισμού, δηλαδή, Λάρκου, Μπεργκ και Ταραπουλούζης, με τον πρώτο μέχρι στιγμής να φαίνεται ότι έχει πληρώσει τη νύφη των κακών εμφανίσεων της Ομόνοιας…