3η σερί νίκη ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ στην καλαθόσφαιρα, νίκησε και την Ε.Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ με 75 – 69

Με τεράστια αποθέματα πάθους ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ νίκησε την πολύ ανεβασμένη Ε.Ν.  ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ στο κλειστό ‘’ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ’’ με 75 – 69 και ‘’κόλλησε 3η σερί νίκη στο Πρωτάθλημα στην προσπάθεια του να πλασαριστεί στην 4-αδα.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ μπήκε δυνατά και είχε ελέγξει το ρυθμό του αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί με 38-31 στο Ημίχρονο. Στο 3ο 10-άλεπτο η ομάδα του Παναγιώτη Γιανναρά συνέχισε να ελέγχει τον αγώνα και μάλιστα κατάφερε να αυξήσει την διαφορά με το τέλος της περιόδου στο +9 και σκορ 58 – 49.

Στο τελευταίο όμως 10-αλεπτο πολλά αβίαστα ατομικά λάθη από τους παίκτες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ αλλά και έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα του ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ να πλησιάσει στο καλάθι 2’ λεπτά πριν το τέλος.

Πλέον ο αγώνας έγινε ρουλέτα για γερά νεύρα. Όμως οι ‘’Γαλάζιοι’’ συνήλθαν και σταμάτησαν την αντεπίθεση των ‘’Βυσσινί’’ και έκλεισαν τον αγώνα με σκορ 75-69 παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Λεμεσού ανέβηκε στην 6η θέση με 27β., 1 μόνο πίσω από την ΟΜΟΝΟΙΑ που βρίσκεται στην 4η θέση και την αντιμετωπίζει στο ‘’ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ’’ στις 4 Μαρτίου. Στην 5η βρίσκεται με 28β. η ομάδα του ΠΡΑΛΙΜΝΙΟΥ.

Δείτε τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα όπως τα καταγράψαμε: