Συμβιβασμός της ΠΑΦΟΣ F.C. και ΑΡΗ με σκορ 1-1 στο Στέλιος Κυριακίδης

Όταν σκοράρεις και προηγείσαι στο 3’ λεπτό των καθυστερήσεων τότε λογικά φεύγεις νικητής. Αυτό όμως δεν έγινε στο ‘’Στέλιος Κυριακίδης’’ αφού ο ΑΡΗΣ κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του  Ντελμίρο στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά η ΠΑΦΟΣ F.C. δεν ήθελε να χάσει και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ζάιρο στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων. 

Με την ισοπαλία αυτή μπορεί να νοιώθει σχετικά ικανοποιημένη η ομάδα της Λεμεσού αφού διατηρείται σε τροχιά σε θέση Ευρώπης, και από την άλλη κράτησε την απόσταση των 3 βαθμών από την ομάδα της Πάφου.  Η ΠΑΦΟΣ F.C. σίγουρα έχασε πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια που κάνουν για έξοδο στην Ευρώπη αφου παραμένει στην 6η θέση. Φυσικά και οι 2 τους  περιμένουν τα άλλα αποτελέσματα της αγωνιστικής για να ξέρουν ακριβώς πως μεταφράζεται αυτό το 1-1.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η ΠΑΦΟΣ F.C. για 40 περίπου λεπτα αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της Ευγένιος Πέτρου και αφού η ΠΑΦΟΣ F.C. είδε τον Rudko που ξεκίνησε τον αγώνα να μην μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα και αντικαταστάθηκε από τον Πέτρου μόλις στο 17’ λεπτό και αφού δεν υπήρχε τρίτος τερματοφύλακας στον πάγκο αναγκαστικά η ΠΑΦΟΣ F.C.  συνέχισε με τον Kvita κατω απο τα δοκάρια.

Έτσι, οι Γαλάζιοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με ποδοσφαιριστή κάτω από το τέρμα καθώς δεν υπήρχε άλλη επιλογή, κάτι που δεν εκμεταλλευτηκε η ομάδα του ΑΡΗ.

Την επόμενη, 8η αγωνιστική των play-off του πρωταθλήματος η ΠΑΦΟΣ F.C. πάει στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση (09/05 – 19:00) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Από την άλλη, ο ΑΡΗΣ πάει και αυτός στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει στην «Αρένα» την ΑΕΚ (08/05 – 17:00).

Τα στιγμιότυπα του αγώνα στο video: