Η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τον αγώνα με τη Βουλγαρία

Με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του ΑΕΚ Αρένα άρχισε προετοιμασία η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών για το φιλικό αγώνα με τη Βουλγαρία. Ο αγώνας θα γίνει την Τετάρτη στο ΑΕΚ Αρένα, στις 20:00.

Από την πρώτη προπόνηση απουσίαζαν οι Κωνσταντίνος Λαϊφής, Στέλιος Ανδρέου και Γρηγόρης Κάστανος. Και οι τρεις θα είναι παρόντες στην προπόνηση της Τρίτης.

Την πρώτη του προπόνηση με την Εθνική Ανδρών πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας Λένος Σωφρονίου.

Η προετοιμασία της Εθνικής μας θα ολοκληρωθεί την Τρίτη με προπόνηση στις 15:30 στο βοηθητικο γήπεδο της ΑΕΚ. Θα προηγηθεί στις 15:00 η συνέντευξη τύπου του προπονητή της ομάδας μας Τιμούρ Κετσπάγια στην αίθουσα συνεντεύξεων του ΑΕΚ Αρένα.

Στην αποστολή για τον αγώνα με τη Βουλγαρία βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Ραφαήλ Μάμας, Δημήτρης Χριστοφή, Μάριος Αντωνιάδης, Παύλος Κορρέα, Μιχάλης Ιωάννου, Μηνάς Αντωνίου, Γιώργος Εφραίμ, Χρίστος Γουήλερ, Δημήτρης Δημητρίου, Ιωάννης Πίττας, Χαράλαμπος Κυριάκου, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Ματία Σπόλιαριτς, Λένος Σωφρονίου, Γιώργος Οικονομίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Λοΐζος Λοΐζου, Νικόλας Παναγιώτου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Ανδρόνικος Κακουλλής, Χρίστος Σιέλης, Στέλιος Ανδρέου, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Αλεξάντερ Γκόγκιτς και Γρηγόρης Κάστανος.