Κόντρα στα προβλήματα απουσιών η ΑΕΛ νίκησε την Καρμιώτισσα με 2-0

Η ΑΕΛ συνεχίζει με νίκες από την μέρα που μετακόμισε στο νέο γήπεδο Λεμεσού. Νίκησε και την Καρμιώτισσα με 2-0, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Χαρακτηριστικό ότι πέτυχε 3 νίκες σε 3 αγώνες χωρίς να δεχθεί γκολ. 

Σε ένα αγώνα όπου οι «Γαλαζοκίτρινοι»  μετρούσαν συνολικά 14 απουσίες λόγω τραυματισμών, όμως κατάφεραν να πάρουν ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια τους για 6-άδα.

Το Α’ ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και χωρίς πολλές ευκαιρίες, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κρατήσουν την μπάλα και να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό.  Το αποτέλεσμα του Α’ ημιχρόνου ήταν 0-0.

Στο Β’ ημίχρονο  οι  γηπεδούχοι  να ήταν πιο ορεξάτοι  στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν με 1-0 στο 47’ λεπτό με τον Μιραλάς.

Δυστυχώς όμως η κακοδαιμονία για την ΑΕΛ συνεχίστηκε και ο Βέλγος επιθετικός αποχώρησε ως τραυματίας, 17 λεπτά αφότου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα των Πολεμιδιών προσπάθησε να αντιδράσει και είχε κάποιες καλές στιγμές, μετά το 75’ λεπτό, όμως δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο  γκολ.

Η ΑΕΛ ήταν η ομάδα που βρήκε ξανα δίχτυα με τον Μιλιντσεάνου να επιτυγχάνει το τελικό 2-0 κόντρα στην ροή του αγώνα στο 93’ λεπτό.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η ΑΕΛ ανέβηκε στην 7η θέση με 28 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην 9η θέση με 20 βαθμούς.

Στην επόμενη (21η) αγωνιστική, οι «Λέοντες» φιλοξενούνται την Κυριακή (29/01, 19:00), στο «Αμμόχωστος – Επιστροφή» από τη ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ και η Καρμιώτισσα την Παρασκευή (27/01, 19:00), στο «Στέλιος Κυριακίδης» από τον Ακρίτα.

 

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης