Ανόρθωση: Ανακοίνωση για τον θάνατο της αδελφής του υπαρχηγού της ΕΟΚΑ Γρηγόρη Αυξεντίου

Έφυγε από τη ζωή η Xρυσταλλένη, μοναδική αδελφή του ήρωα και υπαρχηγού της ΕΟΚΑ, του σταυραετού του Μαχαιρά Γρηγόρη Αυξεντίου.

Η Ανόρθωση εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της Χρυσταλλούς Αυξεντίου Σουρουλλά, αδερφής του Ήρωα και Επίτιμου Προέδρου της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, Γρηγόρη Αυξεντίου, η οποία έφυγε από τη ζωή σήμερα.

«Απ’ όλες τις τιμές που του γινήκασιν, ο Γληόρης, τούτην θα τη θεωρήσει την καλύτερη, διότι την Ανόρθωση την είχε στην καρδιά του», Χρυσταλλού Αυξεντίου Σουρουλλά, κατά την ανακήρυξη του Γρηγόρη Αυξεντίου σε Επίτιμο Πρόεδρο της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης των εορτασμών για τα 100χρονα της!

Αιωνία να είναι η μνήμη της και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Οι σημαίες στις εγκαταστάσεις της Ανόρθωσης Αμμοχώστου θα κυματίζουν μεσίστιες για 3 ημέρες, ενώ αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου θα παραστεί στην κηδεία. Λεπτομέρειες για την κηδεία θα ανακοινωθούν αργότερα.

Η ανάρτηση του πετοσφαιρικού τμήματος:

¨Από όλες τι τιμές που έγιναν του Γληορή , τώρα που μας θωρεί που ψηλά με τον Αντώνη τον Παπαδόπουλο τζιαί τον Κυριάκο τον Μάτση , τούτην θα την θεωρήσει την μεγαλύτερη γιατί η Ανόρθωση ήταν μέσα στην Καρκίαν του¨ Χρυσταλλένη Αυξεντίου Σουρουλλά
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΧΡΥΣΤΑΛΛΕΝΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΣ … ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ ΣΕ ΕΠΙΤΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ.”