Κύπελλο: Δεν τέλειωσε ποτέ ο αγώνας Νέας Σαλαμινάς – ΑΠΟΕΛ. Οδηγείται στις δικαστικές αίθουσες (στιγμιότυπα)

Η αλητεία ”προκρίθηκε” στο παιχνίδι Νέα Σαλαμίνα – ΑΠΟΕΛ. Στο 50′ λεπτό κροτίδα που έσκασε στα πόδια των ποδοσφαιριστών των γηπεδούχων που έκαναν προθέρμανση μπροστά από την κερκίδα των φιλοξενούμενων, τραυμάτισε τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Ο Παπαγεωργίου τραυματίστηκε και αποχώρησε με φορείο. Ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι μέχρι να διαφανεί η κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή, ωστόσο η γιατρός του αγώνα δεν μπορούσε να εξακριβώσει το μέγεθος του προβλήματος και ως εκ τούτου να δώσει τη συγκατάθεση της για συνέχιση του παιχνιδιού.

Ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε για το νοσοκομείο και ο Μενέλαος Αντωνίου διέκοψε οριστικά τον αγώνα, στέλνοντας την τύχη του στον Αθλητικό Δικαστή.

Στα αγωνιστικά τωρα σε όσο χρόνο είχαμε ποδόσφαιρο:

Αρκετά δυνατά μπήκε το ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι. Πιέσε, δημιούργησε και έχασε καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ με τους Μαρκίνιος, Βιγιαφάνιες, Κβιλιτάια, Σατσιά και Ντβάλι, όμως, ο Μελίσσας στις πλείστες εξ αυτών με μεγάλες αποκρούσεις δεν επέτρεψε να παραβιαστεί η εστία του.

Στο 26’ Φερνάντεζ, ο οποίος ήταν ο παίκτης που κατέγραψε την πρώτη καλή ευκαιρία των γηπεδούχων, αποχώρησε με πρόβλημα, ενώ Γιάνγκα σε δυο περιπτώσεις απείλησε με το κεφάλι, όμως, είδαν την μπάλα να καταλήγει έξω.

Στο 37’ τα αριθμητικά δεδομένα διαφοροποιήθηκαν, αφού ο Τσεμπάκ δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη και κατ’ επέκταση την κόκκινη κάρτα.

Δείτε τα στιγμιότυπα για τα 50′ λεπτα που είχαμε ποδόσφαιρο: