Οι ”Βυσσινοί” πήραν διπλό στην Περιστερώνα με γκολ του Σαμ (στιγμιότυπα)

Με τέρμα του Σαμ στο 82’ και με ένα εκπληκτικό Αντεμπάγιο να βάζει στοπ σε 3 κλασσικές ευκαιρίες των γηπεδούχων (οι 2 στις καθυστερήσεις), η Ένωση Νέων Παραλιμνίου κέρδισε εκτός έδρας την Ομόνοια 29Μ και πανηγύρισε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, αφήνοντας παράλληλα την αντίπαλο της άποντη.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό σε ποιότητα, με τις δυο ομάδες να εχουν ως πρώτιστο στόχο το μηδέν παθητικό κάτι που πέτυχαν.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, έψαξαν το τέρμα και έχασαν δυο μεγάλες ευκαιρίες με τους Ενέμ και Φερνάντες, ωστόσο ο Αντεμπάγιο φώναξε “όχι”. Ότι δεν πέτυχαν οι προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές, το έκανε ο αντίπαλος. Οι βυσσινί έφυγαν στην αντεπίθεση και ο Σαμ με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 0-1.

Στις καθυστερήσεις Αντεμπάγιο με δυο σπουδαίες επεμβάσεις, κράτησε το μηδέν και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ: Μπρολ, Ντεσλάντες, Α. Φερνάντες (80’ Αλαμπρίτης), Χέιλεν, Γκαρσία, Ράμος (44’ Πικής), Ψάλτης, Γουίλερ, Καρπ, Ρ. Φερνάντες (80’ Αρτεμίου), Τρούγιτς (68’ Ενέμ).

ΕΝΠ: Αντεμπάγιο, Ιωάννου (78’ Φλίτερ), Μιλίτσεβιτς (68’ Κορίνους), Σαμπού, Γκότλιεμπ (78’ Κοσμά), Νόρτεϊ, Σαμ, Μεντί, Κράινζ (78’ Ανδρέου), Χούγκενχουτ, Χαραλάμπους.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: