Τεράστιο διπλό με ανατροπή για την Πάφος F.C. (στιγμιότυπα)

Τέλος αγώνα στο “Αλφαμεγα” με την Πάφος F.C. να πετυχαίνει ένα τεράστιο διπλό με ανατροπή κόντρα στην αήττητη ΑΕΛ με 1-3.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν ορεξατες και δημιουργούσαν προϋποθέσεις για γκολ.

Στο 16′ λεπτό ένα λάθος παράλληλο γύρισμα του Name λίγο έξω από την περιοχή άμυνας της ομάδας του, έδωσε την ευκαιρία στον Lesovoy να κλέψει την μπάλα και να πιάσει ένα κεραυνό παραθυράκι της εστίας του Μιχαήλ πετυχαίνοντας το 1-0 για την ΑΕΛ και το “αλφαμεγα” πήρε φωτιά.

Στη συνέχεια η Πάφος F.C. αντέδρασε με στόχο την ισοφάριση και έχασε μία καταπληκτική ευκαιρία με τον Dragomir στο 27′ λεπτό.

Το τέλος του Α’ ημιχρόνου βρήκε την ΑΕΛ να προηγείται με 1-0.

Στην επανάληψη η Πάφος F.C. μπήκε δυνατά για να πετύχει γρήγορα την ισοφάριση, όμως ο Braga σε είπε σε τρείς περιπτώσεις όχι.

Η ΑΕΛ στη συνέχεια ισορρόπησε τον αγώνα και περιόρισε τις επιθετικές ορέξεις της ομάδας του Carcedo.

Στα τελευταία στάδια του αγώνα και συγκεκριμένα μετά το 75′ η Πάφος F.C. πήρε ξανά την πρωτοβουλία και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Jaja στο 81′ λεπτό.

Το γκολ αυτό ανέβασε την ομάδα της Πάφου που επεδίωκε την ολική ανατροπή κάτι που κατάφερε με ένα ασύλληπτο σουτ εκτός περιοχής του Anderson στο 87′ λεπτό πετυχαίνοντας το 1-2.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 90′ +6′ με τον Jaja να πετυχαίνει το 1-3.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και το 1- 3 υπέρ της Πάφος F.C. ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα της Πάφου είναι πλέον η μοναδική αλάνθαστη ομάδα με 4 νίκες σε 4 αγώνες και ανέβηκε μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας με 12 βαθμούς.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: