Χωρίς νίκη στην ”Αρένα” η ΑΕΚ, αυτή τη φορά εξήλθε ισόπαλη με τον Εθνικό (στιγμιότυπα)

Σπουδαίο παιχνίδι στη Λάρνακα μεταξύ ΑΕΚ και Εθνικού Άχνας με τις δύο ομάδες να μοιράζονται γκολ και βαθμούς.

Παιχνίδι με πολλές φάσεις και από τις δύο ομάδες, με τον Εθνικό να ανοίγει το σκορ, την ΑΕΚ να ανατρέπει το σκορ αλλά με την ομάδα της Αχνας να ισοφαρίζει και να πετυχαίνει το τελικό 2-2.

Προηγήθηκε ο Εθνικός με φοβερό ανάποδο ψαλίδι του Γκονζάλεζ στο 22’, με την ομάδα της Αχνας να στέκεται πολύ καλά στο γήπεδο και την ΑΕΚ να κερδίζει μέτρα και να χάνει σπουδαίες ευκαιρίες μετά το μισάωρο.

Στην επανάληψη μπήκε πιο δυνατά η ομάδα της Λάρνακας και σε λίγα λεπτά κατάφερε να ανατρέψει το σκορ. Πρώτα ο Γκάμα με εκπληκτικό σουτ από πλάγια μέσα στην περιοχή και στο 63’ με αυτογκόλ του Οφόρι η ΑΕΚ πήρε κεφάλι στο σκορ.

Ομως ο Εθνικός παρά το σοκ των δύο τερμάτων κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με καρφωτή κεφαλιά του Λίπσκι μετά από εξαιρετική σέντρα του Μπονέτο από τα δεξιά.

Η ΑΕΚ έβαλε πίεση μετά το τέρμα της ισοφάρισης, ο Εθνικός προσπάθησε να γίνει επικίνδυνος στην κόντρα αλλά μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Λέδες, Σολ (46’ Γκάμα), Φαράζ, Μιλίσεβιτς, Πονς (85’ Ρόντεν), Αϊτόρ, Εκπολό, Ρομπέρζ, Καμπρέρα (71’ Ανγκιέλσκι), Μιραμόν (46’ Νάλι).

Εθνικός: Φλόρες, Ντε Ιριόντο (68’ Σααντί), Λίπσκι, Μπονέτο, Παναγιώτου, Γκονζάλεζ (53’ Αλμέιδα), Ιωάννου (69’ Σόμπιε), Στυλιανού (53’ Λομοτέι), Μπαχανάκ, Αντερέγκεν, Οφόρι (85’ Πεχλιβάνης).

Τα στιγμιότυπα του αγώνα: