Ο Ivan Jovanovic είναι ο νέος ”στρατηγός” στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας

Η ΕΠΟ συμφώνησε με τον Ivan Jovanovic και ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού θα είναι ο νέος κόουτς της για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ετσι, επιτυγχάνεται ο πρώτος χρονικά στόχος της επικείμενης νέας διοίκησης, η οποία ουσιαστικά ασκεί τα καθήκοντά της από τώρα.

Ο Γκαγκάτσης ήθελε να κλείσει τον Σέρβο τεχνικό πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών, ώστε να κερδίσει χρόνο ως προς την προετοιμασία του ενόψει των αγώνων του Nations League που αρχίζουν τον Σεπτέμβριο και αυτή θα είναι η πρώτη παρουσία του Γιοβάνοβιτς σε πάγκο εθνικής ομάδας.

Στα 2,5 χρόνια που έμεινε στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο ΚΥΡΙΟΣ Ivan Jovanovic εκτιμήθηκε για την δουλειά του καθώς το χάος που παρέλαβε μετατράπηκε σε κανονικότητα. Το τριφύλλι επέστρεψε στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, ενώ κατέκτησε και ένα κύπελλο. Ο κόσμος του γύρισε χαρούμενος στη Λεωφόρο, υπήρξε ομόνοια όσο ποτέ τα τελευταία χρόνια, τεράστια αγάπη προς τον Σέρβο προπονητή και, εκτός των άλλων, αυτή η κανονικότητα έδωσε τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κ. Αλαφούζο να επιστρέψει έπειτα από καιρό στο γήπεδο και να παρακολουθεί τα παιχνίδια της ομάδας για την οποία πληρώνει.

Ο Ivan Jovanovic εκτιμήθηκε, εκτός από τις δυνατότητές του και για το ΗΘΟΣ ΤΟΥ. Η συμπεριφορά του ανδρός υπήρξε πάντοτε υψηλού επιπέδου και μνημονεύτηκε αρκετές φορές από φίλους και αντιπάλους του Παναθηναϊκού. Θυμίζουμε ότι από το 2007 έως το 2013 έγραψε ιστορίες δόξας και τίτλων στον ΑΠΟΕΛ.

Καλή επιτυχία στον Στρατηγό!