Ένας ψυχωμένος ΑΡΗΣ νίκησε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και τον έβαλε σε μπελάδες

Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ πήρε μία τεράστια νίκη επικρατώντας 2-1 του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ με ανατροπή, για την 5η αγωνιστική της Super League, και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς. Οι ‘’Ερυθρόλευκοι’’ καθηλώθηκαν στην 5η θέση με μόλις 8 βαθμούς, 7 πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.  

Συγκεκριμένα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ άνοιξε το σκορ στο 15’ λεπτό. Ο Ίνμπομ Χουάνγκ συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Μασούρα για το γκολ των ερυθρόλευκων. Ο Μπιέλ από τα δεξιά  είδε τον Κορεάτη στα όρια της περιοχής, ο οποίος χωρίς να κοιτάξει τροφοδότησε τον Μασούρα, που πλάσαρε αμέσως τον Κουέστα για το 0-1.

Ο ΑΡΗΣ ισοφάρισε σε 1-1 στο 76’ λεπτό. Έπειτα από βαθιά μπαλιά του Νταμπό, ο Μαντσίνι έφυγε στην πλάτη της άμυνας, ο Βατσλίκ βγήκε έξω από την περιοχή του, δεν έκανε κάτι, ο παίκτης των ‘’Κίτρινων’’ πήρε την μπάλα με το κεφάλι, τον πέρασε και πλάσαρε σε κενή εστία.

Οι Θεσσαλονικείς  ανέτρεψαν το σκορ στο 80’ λεπτό. Ο Ντιοπ τροφοδότησε τον Μάνου Γκαρθία εντός περιοχής, εκείνος γύρισε προς τον Πάλμα, ο οποίος από κοντά πλάσαρε για το 2-1.

Η νίκη αυτή του ΑΡΗ ‘’έστειλε’’ στο σπίτι του τον Κάρλος Κορμπεράν, αφού οι ‘’Ερυθρόλευκοι’’ ανακοίνωσαν την αποδέσμευση του λίγο μετά το τέλος του αγώνα.