Έσωσε τον βαθμό ο Απολλώνας στο 90′ και έμεινε στο Χ κόντρα στον Εθνικό (στιγμιότυπα)

Ούτε σήμερα δεν νίκησε ο Απόλλωνας αφού εξήλθε ισόπαλος στο Δασάκι με τον Εθνικό με 2-2.

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τον Απόλλωνα αφού μόλις στην πρώτη επίθεση του κατάφερε να προηγηθεί με 0-1 με κεφαλιά γκολ του Krmencik στο 4′ λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να ελέγχουν τον αγώνα και προσπαθούσαν για ένα δεύτερο γκολ που δεν ήλθε. Αντίθετα το γκολ ήλθε για τους γηπεδούχους στην πρώτη τους τελική με τον Cabrera να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 34′ λεπτό.

Ο Απόλλωνας αντέδρασε και έχασε καταπληκτική ευκαιρία με τον Valbuena στο 44′ λεπτό και το σφύριγμα του διαιτητή για το τέλος του Α’ ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1.

Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 58′ λεπτό ο Εθνικός γύρισε το σκορ με τον Lipski πετυχαίνοντας το 2-1.

Ο Απόλλωνας δεν είχε άλλη επιλογή και προσπαθούσε να γίνει πιο επιθετικός για να ισοφαρίσει γρήγορα όμως παρόλο που δημιουργούσε ευκαιρίες δεν ήταν επικίνδυνες.

Ο χρόνος κυλούσε και όλα έδειχναν ότι οι “Γαλάζιοι” θα δέχονταν άλλη μια ήττα. Στο 89′ λεπτό όμως ο Krmencik πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Μετά την ισοφάριση ο Απόλλωνας έριξε όλες του τις δυνάμεις για να πετύχει και τρίτο γκολ κάτι που μπορούσε να πετύχει στο 90′ +7′ όμως ο Abdurahimi από μισό μέτρο δεν νίκησε τον Παναγή και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 2-2.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: