ΑΕΚ: Ακόμα μια σοβαρή Ευρωπαϊκή εμφάνιση που έφερε το πρώτο τρίποντο και €630.00 στο ταμείο

Η ομάδα του José Luis Oltra είχε ακόμα μια σοβαρή Ευρωπαϊκή  παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, ξεκίνησε δυνατά ελέγχοντας πλήρως το παιχνίδι διάστημα στο οποία κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς στο 8’ λεπτό, μετά από άψογη εκτέλεση φάουλ του Gyurcso.

Οι Ουκρανοί ανέβασαν ρυθμούς στη συνέχεια πίεσαν και ζητούσαν  την ισοφάριση, με τους «Κιτρινοπράσινους» να αμύνονται καλά και να μην επιτρέπουν στους ‘’γηπεδούχους’’ να δημιουργήσουν ιδιαίτερα προβλήματα παρά τα μικρά λάθη μεσοαμυντικά και κάπως έτσι  κατάφερε να κρατήσει το 1-0 με το τέλος του ημιχρόνου.

Στο Β’ ημίχρονο οι Ουκρανοί ήταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο, με τους Λαρνακείς να επικεντρώνονται στα αμυντικά τους καθήκοντα για να αποτρέπουν τις επιθετικές διαθέσεις των αντιπάλων τους. Στο 70’ λεπτό και μετά η ΑΕΚ κέρδισε μέτρα  μετά τις αλλαγές του Jose Luis Oltra, και περιόρισε την κυκλοφορία από τους ποδοσφαιριστές της Dynamo.

Κάπως έτσι κύλησε το υπόλοιπο το ημιχρόνου και στο τέλος οι ‘’Κιτρινοπράσινοι’’ πανηγύρισαν με τη ψυχή τους μπροστά από τους οπαδούς τους  την πρώτη τους νίκη, στον όμιλο της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Με τη νίκη πέραν από τους βαθμούς το ταμείο της ομάδας έβαλε ένα μεγάλο ποσό της τάξης των €630.000