ΑΕΚ και ΑΡΗΣ έμειναν στο ”Χ”άρηκε ο ΑΠΟΕΛ (στιγμιότυπα)

Στο 1-1 έμειναν ΑΕΚ και Αρης σε παιχνίδια που έγινε στην «Αρενα» με τις δύο ομάδες να χάνουν έδαφος στη… μάχη για τον τίτλο, με κερδισμένο τον ΑΠΟΕΛ που πλέον είναι στο +6 από τον Αρη και στο +7 από την ΑΕΚ.

Στο 5ο λεπτό ο Τόνγκια άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ, ενώ ο Ουρόσεβιτς έκανε το 1-1 στο 70’.

Στο 5ο λεπτό ο Ντιουνκού έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Σάντος ακούμπησε την μπάλα με το κεφάλι, για να βρεθεί εκεί ο Τόνγκια στο δεύτερο δοκάρι και από κοντά να σπρώξει την μπάλα στα δίκτυα για το 1-0!

Στο 11’έγινε η πάσα στην περιοχή του Αρη, ο Σάντος μπήκε στη φάση, έκανε το πλασέ, αλλά ο Βανά Αλβες με σωστή έξοδο απομάκρυνε. Στο 27’ μια μακρινή εκτέλεση φάουλ δεν ανησύχησε τον Πίριτς ο οποίος μάζεψε με ευκολία την μπάλα. Στο 33’ ο Σάντος από πλάγια θέση και εκτός περιοχής έπιασε ένα σουτ, αλλά ήταν αρκετά άστοχο, ενώ 5 λεπτά μετά ένα μακρινό σουτ από πλευράς Αρη σταμάτησε στον Πίριτς, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ντίμερς είχε μια άστοχη εκτέλεση φάουλ.

Στο 47’ ο Πονς έδωσε στον Σάντος, γύρισε το κορμί του και έκανε το σουτ με τον Βάνα Αλβες να είναι σε ετοιμότητα και να μαζεύει την μπάλα.

Στο 53’ ο Αρης είχε μια καλή στιγμή όταν μετά από σέντρα του Σεμέδο ο Γκομίς έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά λίγο έξω.

Στο 61’ μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα βρήκε τον Μιλίσεβιτς που από το ύψος της μικρής περιοχής έπιασε δυνατό σουτ, αλλά ο Βανά Αλβες έκανε τρομερή απόκρουση. 2 λεπτά μετά ο Μπέγκτσον απάντησε στις ευκαιρίες όταν σύγκλινε από τα αριστερά, έκανε το σουτ, αλλά ήταν άστοχος.

Στο 70’ ο Αρης έφερε το παιχνίδι στα ίσα όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ουρόσεβιτς έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-1!

Στο 76’ ο Ντιουνκού έκανε την σέντρα, ο Γκάμα σε καλή θέση έκανε το πλασέ αλλά έστειλε την μπάλα έξω χάνοντας μεγάλη ευκαιρία. Στο 86’ ο Σάβο έφυγε στην επίθεση, έκανε το σουτ αλλά ήταν άστοχος.

Στις καθυστερήσεις ένα σουτ του Σουμάνσκι από το ύψος της περιοχής, έφυγε έξω.

ΑΕΚ (Ραν Μπεν Σιμόν): Πίριτς, Ντιουνγκού, Μιλίτσεβιτς, Ρομπέρζ, Γκαρσία, Λέντες, Πονς (84’ Μάμας), Ντίμερς (74’ Γκάμα), Σάντος (74’ Φαράζ), Τόνγκια (84’ Τρισκόφσκι), Λόπες (77’ Σολ).

ΑΡΗΣ (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βανά, Γιαγκό, Μουσούντα (46’ Μάτισικ), Ουρόσεβιτς, Καζού, Σεμέδο (64’ Σανέ), Νίκολιτς (89’Σουμάνσκι), Σόκε, Μπένγκτσον, Γκομίς (81’ Μπράουν), Σαβό.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: