ΑΕΚ: Στην Πόλη με ανάμεικτα συναισθήματα, θέλει βαθμολογικό κέρδος για πολλους λόγους

Με προπόνηση στο Sukru Saracoglu Stadium ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής στον Β’ Όμιλο του Europa League με αντίπαλο την Fenerbahce SK, που θα διεξαχθεί απόψε στις  22:00.

Πάντα οι αναμετρήσεις Κυπριακών ομάδων με Τούρκικες έχουν ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα, κυρίως όταν ο αντίπαλος αγωνίζεται στην Βασιλεύουσα την Κωνσταντινούπολή.

Πριν από την χθεσινή προπόνηση προηγήθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη, όπου μίλησε ο προπονητής Jose Luis Oltra, καθώς και Kenan Piric.

Οι δηλώσεις του Ισπανού:

«Αύριο έχουμε ένα ξεχωριστό παιχνίδι με μία ομάδα με ικανούς ποδοσφαιριστές και καλό προπονητή. Είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι. Παίζουμε για την περηφάνια της ομάδας και του νησιού μας. Πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι. Σίγουρα είναι πάρα πολύ δύσκολο και η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας για να πάρουμε ακόμα και την νίκη.

Είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής που έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια αλλά δεν μου αρέσει να ψάχνω δικαιολογίες. Υπάρχουν άλλοι ποδοσφαιριστές. Στην ομάδα μας παίζουν όλοι. Δεν είναι πρόβλημα η απουσία για μένα. Σίγουρα θα προτιμούσα να μην υπάρχουν απουσίες.

Μας περιμένει μία τρελή ατμόσφαιρα. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε έχοντας βιώσει αυτή την εμπειρία, είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι.

Έχει μεγάλο ρόστερ και πολλές επιλογές. Δεν αλλάζει το πλάνο στο παιχνίδι της ανεξάρτητο από τις επιλογές. Είναι ομάδα που πιέζει ψηλά και έχει καλή ανάπτυξη. Συνήθως αγωνίζεται με τον ίδιο σχηματισμό. Είναι ομάδα που δουλεύει πολύ μέσα στο παιχνίδι. Ο προπονητής είναι πολύ έμπειρος.

Ξέρουμε ότι είναι διαφορετικό και ξεχωριστό παιχνίδι… Είμαστε επαγγελματίες, προπονητές και ποδοσφαιριστές. Για μας είναι ένα παιχνίδι. Ξέρουμε ότι είναι καυτή η ατμόσφαιρα σε αυτό το γήπεδο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι.

Είναι διαφορετικό και το ψυχολογικό κομμάτι. Δεν είναι μόνοι οι τρεις βαθμοί. Ξέρουμε τι σημασία έχει αυτό το ματς και για την Κύπρο. Θέλω να δω μία ομάδα να παίζει για την νίκη. Αν παίξουμε για την ισοπαλία το πιο πιθανό είναι να χάσουμε»,

Οι δηλώσεις του Kenan Piric

«Δεν έχω να πω πολλά λόγια. Τα είπε όλα ο προπονητής μας. Πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι. Παίζουμε μ΄ένα μεγάλο αντίπαλο. Μέσα από την εμπειρία που βίωσα εδώ, μας περιμένει μια τρελή ατμόσφαιρα. Αυτό που θα έλεγα στους συμπαίκτες μου είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Να μην ακούμε τίποτα άλλο», δήλωσε ο Βόσνιος τερματοφύλακας.