ΑΠΟΛΛΩΝ: Βαθμός δυσκολίας ψηλός κόντρα στην AZ Alkmaar, πίστη όμως για ένα θετικό αποτέλεσμα

Με βραδινή προπόνηση ψες στο ‘AFAS Stadion’’  έδρα της AZ Alkmaar στην Ολλανδία ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αποψινή (Ώρα έναρξης 22:00) αναμέτρηση για τον τρίτο  αγώνα της φάσης των ομίλων του Conference League.

Οι πρώτες 2 αγωνιστικές δεν ήταν όπως τις ανέμεναν οι ‘’Γαλάζιοι’’ αφού δεν κατάφεραν να πετύχουν νίκη κόντρα σε θεωρητικά ασθενέστερους αντιπάλους και έχουν μόνο 1 βαθμό στο ‘’καλάθι’’ τους. Απόψε αντιμετωπίζουν την πιο ισχυρή και Πρωτοπόρο του Ομίλου με 6 βαθμούς αλλά και Πρωτοπόρο του Ολλανδικού Πρωταθλήματος με 20 βαθμούς ένα περισσότερο από τον Ajax.

Ο David Catala είδε με ικανοποίηση να ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας του χωρίς άλλα αγωνιστικά προβλήματα αφού όπως είναι γνωστό έμειναν εκτός αποστολής οι τραυματίες Ρομπέρζ, Πεϊμπέρν, Αλεσάμι, Oνγκεντά, Φιλιώτης, Ίλιεφ και Μαλεκκίδης. Επίσης οι Μαυρίας, Ρέθιο, Πινακάς, Ποντικός, Πεϊσότο που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής αφού είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Ο Ισπανός αναμένεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό του σχήμα, σε σχέση πάντα με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην ΠΑΦΟΣ F.C. , αφού η φιλοσοφία και το πλάνο είναι διαφορετικό.

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΛΛΩΝΑ κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν θετικό αποτέλεσμα από την αναμέτρηση, το ίδιο και ο προπονητής των Λεμεσιανών έχει προετοιμάσει το πλάνο του αναλόγως της δυσκολίας του αγώνα για να επιστρέψουν στο Κολόσσι με βαθμολογικό κέρδος.

Από την άλλη η AZ Alkmaar  είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και προέρχεται από ένα σερί 12 αήττητων αναμετρήσεων σε όλους τους θεσμός (10 νίκες και 2 ισοπαλίες) με την τελευταία φορά που έχει χάσει να είναι στις 04 Αυγούστου κόντρα στην Dundee United στον πρώτο αγώνα του Γ’ Προκριματικού γύρου (στον επαναληπτικό στο  AFAS Stadion ‘’φιλοδώρησε με 7άρα τους Σκωτσέζους) και το σίγουρο είναι ότι θα θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της στον Όμιλο.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε πως θα παρατάξει την ομάδα του ο David Catala και πως θα ανταποκριθούν οι ποδοσφαιριστές του στην δύσκολη ομολογουμένως αναμέτρηση των ΄΄Γαλάζιων’’ ευελπιστώντας ότι θα αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα έτσι ώστε να διατηρήσουν ελπίδες κατάκτησης της 2ης τουλάχιστον θέσης που οδηγεί σε μπαράζ.

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ που βρίσκονται στην Ολλανδία:

Παρόλο που ταξίδευσαν γύρω στους 1700 φίλους του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας στο ‘’AFAS Stadion’’  μόνο  1215 αφού τόσα ήταν τα εισιτήρια που έχουν εξασφαλιστεί, γι αυτό οι υπόλοιποι θα αναγκαστούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από τηλεοράσεως στην Ολλανδία.