ΑΕΚ: Ωραία και Ευρωπαία έκανε βήμα πρόκρισης στους «16» του Conference League

Πήρε αυτό που της άξιζε η ΑΕΚ και ετοιμάζεται για το όνειρο της πρόκρισης στους 16 του Conference League.

Η ομάδα της Λάρνακας μπήκε ‘’ορεξάτα’’ στον αγώνα και μόλις σε 7 λεπτά αγώνα έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες με Τρισκόφσκι και είχε και ένα δοκάρι με τον Λόπες.

Οι «κιτρινοπράσινοι» είχαν τον έλεγχο στο Α’ ημίχρονο, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν και το 0-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Η ΑΕΚ μπήκε και πάλι δυνατά στην επανάληψη αλλά δεν κατάφερνε να μετουσιώσει την υπεροχή και τις ευκαιρίες σε γκολ αλλά ούτε και απειλήθηκαν από τος Ουκρανούς που έδειχναν ότι ήλθαν στην Λάρνακα για να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα.

Ο χρόνος περνούσε και όλα έδειχναν ότι ο αγώνας άδικα για την ΑΕΚ θα οδηγείτο στην άγονη ισοπαλία.

Όμως ο Γκαρσία είχε έμπνευση αφού σε φάουλ του Λέδες στο 84’ λεπτό είχε σωστή τοποθέτηση στην περιοχή και με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα αφού πρώτα κτύπησε στο δοκάρι.

Το γκολ αυτό έφερε ξέφρενα πανηγύρια στις κερκίδες της « ΑΕΚ Αρένα», αφού το γκολ αυτό σημαίνει αρκετά ενόψει επαναληπτικού.

Το 1-0 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα που δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα ενός γκολ, ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη (23/02, 19:45), στο ‘’Košická Futbalová Αréna’’.