Ανδρέας Δημητρίου: ”Προσπαθούμε να βρούμε τις λύσεις για να ανακάμψει η ομάδα”

Δηλώσεις στην κάμερα της PRIMETEL, μετά το τέλος του αγώνα έκανε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας,                  Ανδρέας Δημητρίου.

«Πρώτα να συγχαρούμε την Ανόρθωση για τη νίκη της. Αναγνωρίζουμε ότι πρέπει να φέρουμε καλύτερα αποτελέσματα, προσπαθούμε να βρούμε τις λύσεις για να ανακάμψει η ομάδα. Αυτό πρέπει να κάνουμε και αυτό θα κάνουμε για να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας και για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Δεν πρόκειται να ψάξουμε για δικαιολογίες είναι υποχρέωση μας να βελτιώσουμε την ομάδα. Ναι μεν υπάρχουν αρκετά παιχνίδια ακόμα αλλά έχουμε μείνει ήδη αρκετά πίσω και εκεί είναι που στοχεύουμε τώρα, να βελτιώσει η ομάδα την εικόνα της και να επιστρέψουμε στις νίκες».

«Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του, απ’ εκεί και πέρα ξέρουμε τα συναισθήματα του κόσμου, νιώθουμε και εμείς το ίδιο, όμως όλοι μαζί θα δουλέψουμε για να βγούμε απ’ αυτή τη δύσκολη θέση που μπήκαμε, χωρίς μεγάλα λόγια και χωρίς υποσχέσεις».

Σχετικά με το το ότι ήρθε στην Κύπρο ο Παπασταύρου και για τις συζητήσεις με τον Τζον Χριστοδούλου:                    «Είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις όμως δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι. Συνεχίζονται αυτές οι συζητήσεις και οι επαφές»