Οι δηλώσεις Ketsbaia & Berg, μετά το τέλος του αγώνα.

Οι δηλώσεις των 2 προπονητών στην δημοσιογραφική διάσκεψη μετα το τέλος του αγώνα Ομόνοιας – Ανόρθωσης απόψε στο ΓΣΠ, θυμίζουμε ότι η Ανόρθωση κέρδισε με 1-0:

Henning Berg

«Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι. Είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, όμως δεν δημιουργούσαμε φάσεις ούτε εμείς ούτε η Ανόρθωση πέρα από το γκολ. Είμαστε απογοητευμένοι και θα δουλέψουμε να βελτιωθούμε, να πετυχαίνουμε γκολ και νίκες. Δεν είμαστε τόσο καλοί όσο πέρσι. Κάποιες ομάδες βελτιώθηκαν, αλλά δεν θα μιλήσω γι’ αυτό. Εμείς σε κάποια παιχνίδια δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο πέρσι.

Σήμερα κάναμε μια αλλαγή. Αυτή η εμφάνιση (με ΠΑΕΕΚ) δεν θα μπορούσε να αλλάξει την άποψη μου για την ομάδα, τη Δευτέρα θεωρούσα πως αυτή η ενδεκάδα ήταν η καλύτερη, δεν θα την άλλαζα σήμερα, μετά από τέσσερις μέρες.

Η ομάδα που κέρδισε τον Απόλλωνα ήταν παρόμοια από τη σημερινή. Αξιολογούμε καθημερινά για την ενδεκάδα και κάνουμε αλλαγές και κατά τη διάρκεια των αγώνων. Δεν θεωρώ πως χάσαμε το περσινό μας πνεύμα. Ο κύριος λόγος είναι πως δεν είμαστε τόσο καλοί όσο πέρσι. Πιστεύω πως μπορούμε να επιστρέψουμε. Τώρα δεν είμαστε αρκετά καλοί για να παίρνουμε τις νίκες.

Η ευθύνη είναι δική μου, προπονώ τους παίκτες, διαχειρίζομαι το προσωπικό, το πως παίζουμε κτλπ. Είναι δική μου η ευθύνη. Δεν νομίζω πως θα πρέπει να αλλάξουμε τους στόχους μας. Θεωρητικά μπορούμε για την πρωτιά. Θέλουμε να βελτιωθούμε, είναι πρόκληση η πρώτη θέση. Θέλουμε να παλέψουμε ξανά, όμως πρώτα πρέπει να βελτιωθούμε, πρέπει να επικεντρωθούμε στους εαυτούς μας και να βελτιωθούμε».

Temur Ketsbaia:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου παρόλο που δεν ήταν εύκολες οι τελευταίες 2-3 βδομάδες με τα αποτελέσματα που είχαμε. Να έρθεις εδώ απέναντι στην Ομόνοια και να παίξεις και να κερδίσεις δεν ήταν εύκολο. Εδώ δεν τελειώνει η δουλειά μας. Σίγουρα έχουμε χάσει κάποιο έδαφος αλλά όπως χάσαμε εμείς χάσανε και οι άλλοι. Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά και εμείς πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό το ρυθμό».

«Εμείς πιστεύουμε ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα. Έχουμε καλή ομάδα και καλούς παίκτες. Μπορούσαμε να είχαμε πολύ περισσότερους βαθμούς. Την προηγούμενη βδομάδα λέγανε ότι είμαι ο χειρότερος προπονητής τώρα θα πουν ότι είμαι ο καλύτερος προπονητής. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας».