ΑΠΟΕΛ – ΑΠΟΛΛΩΝ σε λίγο σε ένα ντέρμπι τριπλής παραλλαγής

Καλησπέρα από το παγερό ΓΣΠ, όπου σήμερα πέφτουν τα φώτα του ενδιαφέροντος της αγωνιστικής με το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ. – ΑΠΟΛΛΩΝ.

Η ομάδα του Vladan Milojevic προέρχεται από ήττα στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με  την ΑΕΚ και βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 46 βαθμούς,  η δε ομάδα του Κωνσταντίνου Μακρίδη προέρχεται από νίκη στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με  τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς .

Οι δύο ομάδες  τίθενται λοιπόν αντιμέτωπες σε ένα αγώνα εξαιρετικής σημασίας που ίσως καθορίσει αρκετά για τη συνέχεια. Για την ομάδα της Λευκωσίας η νίκη θα την κρατήσει σταθερά σε πορεία κατάκτησης του τίτλου  και σε απόσταση αναπνοής για απόψε από την κορυφή που βρίσκεται η ΑΕΚ,  εν αναμονή του αυριανού αποτελέσματος  Καρμιώτισσα -ΑΕΚ Για την ομάδα της Λεμεσού η νίκη θα την κρατήσει σε απόσταση ασφαλείας στην 6-άδα και ταυτόχρονα θα μειώσει την διαφορά από τα ψηλά της βαθμολογίας και θα ‘’φωνάξει’’ δυνατά ότι επιστρέφει για την αντεπίθεση της.

Μία αναμέτρηση ΑΠΟΕΛ. – ΑΠΟΛΛΩΝ  δεν έχει φαβορί και όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά έστω και αν οι “Γαλαζοκιτρινοι” είναι θεωρητικά σε καλύτερη κατάσταση από τους “Γαλάζιους”

Σε τέτοιους αγώνες ντέρμπι πολλές φορές οι τακτικές και τα ονόματα βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα και κυρίαρχο ρόλο παίζουν το καθαρό μυαλό, το πάθος αλλά και η θέληση που θα ‘’βγάλουν’’ οι μονομάχοι εντος αγωνιστικού χώρου.

Τον δικό τους ρόλο θα παίξει και η κερκίδα των γηπεδούχων αφού για τους φιλοξενούμενους δεν υπάρχουν οπαδοί λόγω της γνωστής τιμωρίας μετακίνησής οπαδων.

Αναμένουμε να δούμε το ‘’πρόσωπο‘’ που θα δείξουν στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στην προσπάθεια τους για το τρίποντο αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου με τις κινήσεις τακτικής των Molojevic και Μακρίδη.

Το φύλλο αγώνα με τις αρχικές 11-άδες και τους αναπληρωματικούς: