ΑΠΟΕΛ: Τεράστια νίκη με ανατροπή και με παίκτη λιγότερο επί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Πολύ ψυχωμένος παρουσιάστηκε ο ΑΠΟΕΛ στην αναμέτρηση με την ΟΜΟΝΟΙΑ για τον Α’ αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου και νίκησε με ανατροπή αγωνιζόμενος με 10 ποδοσφαιριστές. 

Ο ΑΠΟΕΛ ως τυπικά φιλοξενούμενος νίκησε με ανατροπή 1-2 την ΟΜΟΝΟΙΑ στο ΓΣΠ και έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στα ημιτελικά.

Οι ‘’Πράσινοι’’ κατάφεραν να προηγηθούν με 1-0 στο 29’ λεπτό με τον Ανσαριφάρντ. Ο ΑΠΟΕΛ αντέδρασε αλλά δεν κατάφερε να γίνει πολύ απειλητικός, αλλά ούτε και η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να ‘’κτίσει’’ σε αυτό το 1-0 και να πετύχει ακόμα ένα γκολ.

Το 1-0 ήταν και το σκορ του Α’ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου ο ΑΠΟΕΛ συνέχισε ακόμα πιο δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 52’ λεπτό με τον Καρώ.  Ο ίδιος ποδοσφαιριστής αποβλήθηκε στο 69’ λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο ΑΠΟΕΛ πλέον αγωνιζόταν με 10 ποδοσφαιριστές όμως οι ‘’Πράσινοι’’ δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα. Αντιθέτως ακόμα και με παίκτη λιγότερο η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγιεβιτς έδειχνε πιο ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και με τεράστια ψυχικά αποθέματα κατάφερε να γυρίσει το σκορ σε 1-2 με τον Ντάλσιο στο 86′ λεπτό.

Το 1-2 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα που δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης στους ‘’Γαλαζοκίτρινους’’

Σημειώνουμε επίσης τη απευθείας κόκκινη που δέχθηκε ο Σωφρόνης Αυγουστή λόγω διαμαρτυριών στο τέλος του Α’ ημιχρόνου.

Ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για τη μεθεπόμενη Τετάρτη (1/3, 19:00) στο ΓΣΠ.

Επόμενη υποχρέωση για τις δύο ομάδες, στην 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος με την ΟΜΟΝΟΙΑ να φιλοξενείται τη Δευτέρα (20/2, 19:00) από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στο «Μακάρειο» και τον ΑΠΟΕΛ να υποδέχεται τη ΔΟΞΑ Κατοκωπιάς μια μέρα νωρίτερα (19/2, 18:00) στο ΓΣΠ.