ΑΠΟΛΛΩΝ: Άνοιξε η πόρτα εξόδου. Τι επιβάλλεται να έχουν αυτοί που θα έλθουν

Με διαφορά λίγων ωρών σήμερα ο επίσημος ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ανακοίνωσε σε δυο αναρτήσεις την ολοκλήρωση του δανεισμού 2 ποδοσφαιριστών και την ολοκλήρωση της συνεργασίας με άλλους 6. Σύνολο σήμερα 8 ποδοσφαιριστές είδαν την πόρτα εξόδου.

Κάποιοι εξ αυτών πρόσφεραν πράγματα στους ‘’Γαλάζιους’’, είτε σε μία χρονιά ή/και περισσότερες, άλλοι είχαν ελάχιστη προσφορά και άλλοι καθόλου.

Το γεγονός είναι ότι για φέτος μόνο σχεδόν όλοι οι πιο κάτω δεν πρόσφεραν κάτι και κρίνεται ορθή η μη συνέχιση της συνεργασίας.

Όλοι στο στρατόπεδο των «Γαλάζιων» περιμένουν την επόμενη μέρα και θέλουν να πιστεύουν ότι στους περσινούς Πρωταθλητές θα έλθουν ποδοσφαιριστές που να καταθέτουν ψυχή στις προπονήσεις και στα παιγνίδια να τιμούν το έμβλημα του Θεού ΑΠΟΛΛΩΝΑ και να σέβονται το ‘’ψωμί’’ που τρώνε καθώς επίσης τη Διοίκηση και τις χιλιάδες οπαδούς τους που μέσα από το υστέρημα τους αγοράζουν διαρκείας αλλά και ακολουθούν την ομάδα όπου και να αγωνίζεται.

Άπαντες είναι πληγωμένοι αφού από τα ουράνια του Πρωταθλήματος πέρσι έπεσαν στην γη «ανώμαλα» φέτος χωρίς καν συμμετοχή σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση για πρώτη φορά επί εποχής Νίκου Κίρζη τα τελευταία 10 χρόνια.

Ο Bogdan Andone και Marko Barun έδειξαν πολύ θετικά δείγματα εντός αγωνιστικού χώρου τους τελευταίους 3 μήνες και όλοι αναμένουν ότι ο νέος ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ θα είναι ανταγωνιστικός, διεκδικητικός και θα επανέλθει και στα Ευρωπαϊκά σαλόνια.

Δείτε τις δύο σημερινές ανακοινώσεις:

”Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Μπακαλί Νταμπό, Χαϊτάμ Αλεσάμι, Μπασέλ Ζράντι, Βουκασίν Γιοβάνοβιτς, Χάρη Μαυρία και Κάρλος Πεϊσότο.

Ο Μπακαλί Νταμπό αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα το καλοκαίρι του 2020 και κατέγραψε 85 συμμετοχές πετυχαίνοντας 19 γκολ και 11 ασίστ.

Ο Χάρης Μαυρίας αγωνίζεται στην ομάδα μας από τον Ιούλιο του 2021 και έφτασε στις 51 συμμετοχές με τον Απόλλωνα ενώ σημείωσε κι ένα τέρμα.

Ο Μπασέλ Ζράντι μεταγράφηκε στον Απόλλωνα από το καλοκαίρι του 2021 φτάνοντας στις 51 συμμετοχές πετυχαίνοντας οκτώ γκολ.

Ο Χαϊτάμ Αλεσάμι εντάχθηκε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2021 και σημείωσε 42 συμμετοχές με τη φανέλα του Απόλλωνα πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Ο Βουκασίν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται στην ομάδα μας από τον Αύγουστο του 2021 κι αγωνίστηκε 34 φορές.

Η οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται ότι καλύτερο τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο”

”Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει την ολοκλήρωση του δανεισμού των ποδοσφαιριστών Εζεκιέλ Χέντι και Ίντο Σάχαρ οι οποίοι θα επιστρέψουν στις ομάδες τους.

Ο Νιγηριανός επιθετικός συμπλήρωσε 32 συμμετοχές με τη φανέλα του Απόλλωνα σημειώνοντας δύο τέρματα.

Από την πλευρά του ο Ισραηλινός μέσος αγωνίστηκε σε 37 αγώνες και πέτυχε επίσης δύο γκολ.

Ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές για τη προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο”