ΑΠΟΛΛΩΝ: Αλλιώς τα περίμεναν και αλλιώς εξελίχτηκαν τα δεδομένα στον όμιλο. Απόψε θέλουν πάση θυσία τη νίκη

Οι «Γαλάζιοι» όταν έγινε η κλήρωση των Ομίλων ήταν αισιόδοξοι ότι με την κατάλληλη προσοχή και σοβαρότητα τουλάχιστον θα εξασφάλιζαν την 2η θέση στον Όμιλο για να περάσουν στα knock out με τους 3ους του Europa League προς διεκδίκηση θέσης στους 32 του Conference League.

Τα πράγματα όμως δεν εξελίχτηκαν όπως τα είχαν υπολογίσει όλοι στο Κολόσσι αλλά και οι οπαδοί των «Γαλάζιων» όπου φάνηκε με το καλημέρα της διοργάνωσης όταν ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ δεν κατάφερε να κερδίσει στο Rheinpark Stadion μία σαφώς υποδεέστερη ομάδα όπως η Vaduz του Lichtenstein, μένοντας στο 0-0.

Την 2η αγωνιστική στο ΓΣΠ κόντρα στους Ουκρανούς της Dnipro_1 ήθελαν πάση θυσία τη νίκη για να ξεγράψουν την ισοπαλία της πρεμιέρας. Όμως και πάλι τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν όπως τα περίμεναν αφού με μία χλωμή εμφάνιση και πίσω από τις μεγάλες δυνατότητες της ομάδας έχασαν τον αγώνα από το Α’ ημίχρονο.

Στην 3η αγωνιστική οι «Γαλάζιοι» ταξίδεψαν στην Ολλανδία ξέροντας ότι έπρεπε να παρουσιάσουν ένα Ευρωπαϊκό πρόσωπο όπως όλοι είχαμε συνηθίσει τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ τα τελευταία χρόνια κόντρα σε μεγαλύτερους αντιπάλους. Η ομάδα έβγαλε ένα πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και από ατυχία δεν ευτύχισε να φύγει από το AFAS Stadion με βαθμολογικό κέρδος στις αποσκευές της.

Απόψε λοιπόν στο ΓΣΠ στην ουσία οι «Γαλάζιοι» παίζουν το τελευταίο τους χαρτί στην προσπάθεια τους να καταλάβουν την 2η θέση για να συνεχίσουν το Ευρωπαϊκό τους ταξίδι με 2 ακόμα αγώνες στις 16 και 23 Φεβρουαρίου 2023. Θέλουν απαραιτήτως τη νίκη για να αρχίσουν τη δική τους αντεπίθεση στον Όμιλο. Η εμφάνιση στο Αλκμαάρ αλλά και στο Αντώνης Παπαδόπουλος σε συνάρτηση με τις επιστροφές παικτών δίνουν ένα επιπλέον αέρα αισιοδοξίας ότι απόψε θα είναι η νύχτα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Άπαντες στο στρατόπεδο των περσινών Πρωταθλητών είναι πεπεισμένοι ότι ο David Catala και οι Ποδοσφαιριστές του θα παρουσιάσουν το Ευρωπαϊκό τους προφίλ με πάθος και σοβαρότητα για να καρπωθούν το πολυπόθητο τρίποντο απόψε έτσι ώστε να θέσουν τις βάσεις πρόκρισης στα knockout play-offs.

 

 

 

Privacy Preference Center