ΑΠΟΛΛΩΝ: Η στιγμή που περίμεναν για χρόνια έφτασε, σε λίγο ο πρώτος αγώνας στη νέα έδρα

Ιστορική μέρα η σημερινή για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, αφού από σήμερα οι ‘’Γαλάζιοι’’ θα αγωνίζονται στην νέα τους έδρα, το μοντέρνο Νέο Γήπεδο της Λεμεσού.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ είναι η τυχερή ομάδα της πόλης, αφού θα είναι η πρώτη που θα εγκαινιάσει αγωνιστικά το νέο γήπεδο.

Συμπτωματικά αντιμετωπίζει την Δόξα Κατωκοπιάς, και λέμε συμπτωματικά αφού όταν αγωνίστηκε επίσημα στο νέο της γήπεδο το «Κατωκοπιά Επιστροφή / Γλαύκος Κληρίδης» στην Περιστερώνα η προσφυγική ομάδα αντίπαλος ήταν ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ.

Αγωνιστικά τώρα, οι περσινοί Πρωταθλητές μετά και την εκτός έδρας νίκη επί της Ένωσης στο Παραλίμνι την περασμένη αγωνιστική θέλουν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, και να επιβεβαιώσουν ότι έχουν ξεκινήσει την αντεπίθεση τους.  Οι ποδοσφαιριστές του Κωνσταντίνου Μακρίδη θέλουν να μπουν πανηγυρικά στη νέα εποχή στο νέο τους γήπεδο, μπροστά στους οπαδούς τους που έχουν δημιουργήσει από νωρίς μια εκπληκτική ατμόσφαιρα. Μια ατμόσφαιρα που είναι εντελώς διαφορετική από το Τσίρειο, προσδίδοντας μια επιπρόσθετη δυναμική στους ‘’Γαλάζιους’’ σε μία πραγματικά καυτή έδρα.

Από την άλλη οι ποδοσφαιριστές του Ricardo Chéu είναι πανέτοιμοι για να δώσουν την δύσκολη ‘’μάχη’’ τους κόντρα στους ‘’Γαλάζιους’’ και να προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη με βαθμολογικό κέρδος και να ‘’χαλάσουν’’ το πάρτι που έχει στήσει για να εγκαινιάσουν το νέο τους γήπεδο με επιτυχία οι χιλιάδες ‘’Φυγάδες’’.

Αναμένουμε να δούμε επίσης ποιός ποδοσφαιριστής θα πετύχει το πρώτο ιστορικό γκολ στο νέο γήπεδο. Οι χιλιάδες οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ είναι αισιόδοξοι ότι το πρώτο γκολ θα το πετύχει ‘’Γαλάζιος’’ ποδοσφαιριστής για να γραφτεί και στην ιστορία ότι το πρώτο επίσημο γκολ στο νέο γήπεδο της Λεμεσού ήταν ‘’Γαλάζιο’’

Δείτε το πρώτο φύλλο αγώνα στο νέο γήπεδο με τις 11-άδες και τους αναπληρωματικούς.