ΑΠΟΛΛΩΝ και ΑΝΟΡΘΩΣΗ θέλουν απαραίτητα το τριποντο

Καλησπέρα από το νέο γήπεδο Λεμεσού, όπου σε λίγο θα διεξαχθεί  το ντέρμπι των κυανόλευκων ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ.

Αγωνιστικά τώρα οι περσινοί Πρωταθλητές μετά και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο στην διαδικασία των πέναλτι από την ΑΕΛ, δεν έχουν άλλη επιλογή εξόδου στην Ευρώπη παρά μόνο μέσω Πρωταθλήματος. Φυσικά με τα μέχρι στιγμής βαθμολογικά δεδομένα ( -12 βαθμούς από την 3η θέση που δίνει απευθείας Ευρωπαϊκό εισιτήριο και -5 βαθμούς από την 4η θέση που δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο υπό προϋποθέσεις), αλλά και την αγωνιστική εικόνα που βγάζουν οι ‘’Γαλάζιοι’’ στο γήπεδο, αυτή η προσπάθεια θα είναι παρά πολύ δύσκολη.

Υπάρχει ορατό το ενδεχόμενο ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια συνεχών παρουσιών στην Ευρώπη και μάλιστα τα 5 σε  Όμιλο, να μείνει εκτός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου σε μία χρονιά που έχει έδρα που πληροί τη διεξαγωγή Ευρωπαϊκών αγώνων.  Με νίκη οι ‘’Γαλάζιοι’’ θα διατηρηθούν με ασφάλεια στην 6-άδα και θα δείξουν ότι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους για να μην πάει η χρονιά χαμένη, βάζοντας βάσεις για την δική τους αντεπίθεση.

Οι ποδοσφαιριστές του Κωνσταντίνου Μακρίδη με τα δεδομένα αυτά και το διακύβευμα της εδραίωσης στην 6-άδα και την απαρχή της αντεπίθεσης,  θέλουν απαραιτήτως νίκη, μπροστά στους χιλιάδες οπαδούς τους που έχουν δημιουργήσει από νωρίς μια εκπληκτική ατμόσφαιρα. Να σημειωθεί ότι δεν ακολούθησαν οπαδοί την ομάδα της Αμμοχώστου λόγω της πρόσφατης τιμωρίας.

Από την άλλη οι ποδοσφαιριστές της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ του υπηρεσιακού προπονητή Βέσκο Μιχαϊλοβιτς  είναι πανέτοιμοι για να δώσουν την δύσκολη ‘’μάχη’’ κόντρα στους ‘’Γαλάζιους’’ της Λεμεσού και να προσπαθήσουν να πάρουν το διπλό και να γίνουν η πρώτη ομάδα που θα υποχρεώσει τους Λεμεσιανούς  σε ήττα στο νέο τους γήπεδο, αλλά και για κρατήσουν ζωντανές τις όποιες ελπίδες έχουν για την 6άδα..

Αναμένουμε να δούμε το ‘’πρόσωπο‘’ που θα δείξουν στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στην προσπάθεια τους για το τρίποντο αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου με τις κινήσεις τακτικής των Μακρίδη και Μιχαϊλοβιτς.

Δείτε το φύλλο αγώνα με τις 11-άδες και τους αναπληρωματικούς.