Ο ΑΠΟΕΛ πέρασε νικηφόρα από το Τσίρειο κόντρα στην Καρμιώτισσα και ”πάτησε” κορυφή

Ο ΑΠΟΕΛ νίκησε εκτός έδρας την Καρμιώτισσας Πολεμιδίων στο Τσίρειο με 1-2, σε αναμέτρηση για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «Γαλαζοκίτρινοι» πέτυχαν το 0-1 με τον  Δώνη 47′ λεπτό και το 0-2 με τον Μάριο Ηλία στο 79′ λεπτό και παρόλο που αγχώθηκαν αρκετά μετά το γκολ που πέτυχε η Καρμιώτισσα με τον Ντούρις στο 85’ λεπτό, εντούτοις κατάφεραν να πάρουν το ζητούμενο και να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

 

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν νωθρός στο Α’ Ημίχρονο, όμως στο Β’ ημίχρονο, η ομάδα της Λευκωσίας ανέβασε στροφές και έφυγε με το «διπλό» από τη Λεμεσό, έπιασε ξανά κορυφή  και περιμένει τον αγώνα της  ΑΕΚ – ΑΡΗΣ αύριο για να ξέρει αν θα παραμείνει εκεί.

Η ομάδα των Πολεμιδιών ήταν πάρα πολύ οργανωμένη, η οποία κατά διαστήματα έβαλε δύσκολα στον αντίπαλο της, ωστόσο «πλήρωσε» δύο αδράνειες στην άμυνα που έφεραν ισάριθμα τέρματα, παρόλο που κατάφερε να μειώσει με τον Ντούρις  στο 85′ ο χρόνος δεν ήταν αρκετός για να πετύχει την ισοφάριση.

Με αυτή την ήττα η Καρμιώτισσα παρέμεινε στην 9η θέση με 20 βαθμούς και την επόμενη (20η) αγωνιστική φιλοξενείται το ερχόμενο Σάββατο (21/1, 17:00) από την ΑΕΛ στο νέο στάδιο Λεμεσού.

Από την άλλη, με τη νίκη ο ΑΠΟΕΛ ανέβηκε στην 1η θέση με 43 βαθμούς και την επόμενη Κυριακή (22/1, 17:00) υποδέχεται τον Ακρίτα στο ΓΣΠ. Πρώτα, όμως, δίνει την Τετάρτη (18/1, 19:00) μονό αγώνα κυπέλλου με τον ΑΡΗ στο ΓΣΠ.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: