ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Απίθανη η παραμονή Ραντονιτς, επιδιώκεται μεταγραφή ουσίας από ΝΒΑ

Αλλαγή κόουτς τα επόμενα 24ωρα και μία μεγάλη μεταγραφή στο ΟΑΚΑ! Αντίστροφα μετράει πλέον ο προπονητής του Τριφυλλιού, καθώς μοιάζει απίθανο να παραμείνει στην ομάδα, ενώ ήδη οι Πράσινοι αναζητούν τον διάδοχό του. Τα πρώτα ονόματα, οι δύσκολες περιπτώσεις και οι αφίξεις από Αμερική.

Ο Παναθηναϊκός πάει από ήττα σε ήττα, στο τελευταίο ματς πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στην Φενέρ, και το βαρύ κλίμα γίνεται ακόμη πιο βαρύ. Σε ομάδα και φιλάθλους. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς συνεχίζει να παραμένει στο πόστο του, αλλά εκτιμάται ότι δύσκολα θα είναι για πολύ στο ΟΑΚΑ. Ο χρόνος του φτάνει προς το τέλος του και πρέπει να γίνει μία συνταρακτική αλλαγή, ώστε να μην χάσει την δουλειά του.

Πάντως, δεν θα είναι εύκολο να αντικατασταθεί στην περίπτωση που αποφασιστεί η αντικατάστασή του. Δεν θα είναι εύκολο, δηλαδή, να βρεθεί προπονητής του επιπέδου του Παναθηναϊκού. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν πιστεύεται ότι θα πάει στο ΟΑΚΑ και οι λόγοι είναι πολλοί, παράλληλα είναι ακόμη πιο δύσκολη η περίπτωση του Πάμπλο Λάσο. Εχουν ακουστεί και άλλα ονόματα ως υποψήφια όπως του Κατσικάρη και του Ποτσέκο, αλλά επίσης δύσκολα θα προκριθεί κάποια τέτοια περίπτωση.

Δεν αποκλείεται ο Γιαννακόπουλος να πάει και πάλι σε κάποια έκπληξη, όπως είχε κάνει και με τον Ρικ Πιτίνο. Να πάει να φέρει, δηλαδή, έναν προπονητή από τις ΗΠΑ. Ή έναν προπονητή από την Ευρώπη, το όνομα του οποίου τώρα δεν περνάει από το μυαλό κανενός. 

Παράλληλα οι «πράσινοι» ψάχνουν και για έναν γκαρντ που να κάνει την διαφορά. Και θα πει κάποιος αφού είναι να φύγει ο προπονητής, γιατί να προχωρήσει μία τέτοια κίνηση; Προφανώς η δουλειά γίνεται, μαζεύεται το υλικό, ώστε στο τέλος της εβδομάδας όποιος είναι προπονητής, να έχει έτοιμη την προεργασία για μία τέτοια κίνηση αν τελικώς αποφασιστεί να γίνει.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για μεγάλο όνομα από το ΝΒΑ, για έναν γκαρντ, που να συνδυάζει το όνομα με την ουσία.

Πάντως, προς το παρόν όλων το μυαλό είναι στο παιχνίδι με την Μακάμπι, όπου ο Παναθηναϊκός θα θελήσει να τερματίσει το αρνητικό σερί, που έχει και αφορά σε έξι συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα.

Μετά τον αγώνα αυτόν, θα φανεί πιο ξεκάθαρα το τοπίο και πιο συγκεκριμένα τι αλλαγές θα γίνουν.

Πηγή: sportdog,gr