ΑΠΟΛΛΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε ένα αγώνα με φαβορί και αουτσάιντερ, στα χαρτιά

Καλησπέρα από το νέο γήπεδο Λεμεσού όπου σε λίγο ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ αντιμετωπίζει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, σε ένα αγώνα όπου οι δύο ομάδες θέλουν απαραιτήτως τους τρεις βαθμούς για διαφορετικούς λόγους.

Oι περσινοί Πρωταθλητές μετά και την ήττα από τον ΑΡΗ, βρίσκονται καθηλωμένοι στην 6η θέση με 32β. και θέλουν απαραιτήτως να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα. Οι ‘’Γαλάζιοι’’ δεν θέλουν να  χάσουν επαφή από την 4η θέση που οδηγεί σε Ευρωπαϊκό εισιτήριο υπό προϋποθέσεις και να κυνηγήσουν στην συνέχεια του πρωταθλήματος τις όποιες πιθανότητες έχουν για κατάκτηση της 3ης θέσεις και να πάρουν το 11ο σερί Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι ποδοσφαιριστές του Κωνσταντίνου Μακρίδη μπροστά στους χιλιάδες οπαδούς τους που ομολογουμένως ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν πως η αγαπημένη τους ομάδα βρέθηκε από Πρωταθλήτρια να είναι σχεδόν εκτός στόχων από τον Γενάρη, είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο για να φθάσουν στη νίκη.

Από την άλλη οι ποδοσφαιριστές του Μάκη Σεργίδη είναι πανέτοιμοι για να δώσουν την δύσκολη ‘’μάχη’’ τους κόντρα στους ‘’Γαλάζιους’’ και να προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη με βαθμολογικό κέρδος και να ξεκολλήσουν από την 12η θέση της βαθμολογίας.

Αναμένουμε να δούμε πως θα ανταποκριθούν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων  εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και τις κινήσεις τακτικής των Κύπριων προπονητών Μακρίδη και Σεργίδη.

Δείτε το φύλλο αγώνα με τις 11-αδες και τους αναπληρωματικούς.