ΑΡΗΣ: Γράφει ακόμα μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του απόψε. Σφραγίζει συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό Όμιλο. (βίντεο)

Με προπόνηση στο «Mezőkövesdi Városi Stadion» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Πρωταθλητών για τον επαναληπτικό αγώνα του Β’ Προκριματικού γύρου για το Champions League κόντρα στη Bate Borisov.

Ο ΑΡΗΣ είναι έτοιμος να γράψει άλλη μια χρυσή σελίδα την 7η μέσα σε ένα χρόνο, στην ιστορία της η ‘’Ελαφρά Ταξιαρχία’’.

Η ομάδα του Aleksey Shpilevski είναι έτοιμη να σφραγίσει την πρόκριση στον Γ’ Προκριματικό γύρο και ταυτόχρονα να εξασφαλίσει για πρώτη φορά στην ιστορία του, συμμετοχή σε Όμιλο Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, τουλάχιστον του Conference League.

Πριν από την χθεσινή προπόνηση προηγήθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη του Aleksey Shpilevski όπου δήλωσε τα ακόλουθα:

Για το αν θα αλλάξει κάτι στην αγωνιστική προσέγγιση του αγώνα:  Δεν θα αλλάξει κάτι. Είμαι χαρούμενος που παίζουμε εκτός έδρας μακριά από την “κόλαση” των καιρικών συνθηκών στην Λεμεσό. Δεν θα αλλάξει κάτι στο τρόπο παιχνιδιού μας. Θα παίξουμε ανταγωνιστικό επιθετικό ποδόσφαιρο. Άλλωστε αν αλλάξεις κάτι η Bate μπορεί να το υποψιαστεί και δεν ξέρεις πως θα κυλήσει ο αγώνας. Θα παίξω με το ίδιο στιλ παιχνιδιού.

Είμαι τυχερός γιατί έχω όλους τους παίχτες στη διάθεση μου πέρα από τον Morgan Brown που χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να μπορεί να προσφέρει. Για το αν προτιμά μια εκ των Qarabag ή Rakow ότι θα το απαντήσει μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Το μεγαλύτερο κίνητρο είναι το να έχεις ξανά την ευκαιρία να αγωνιστείς σε ένα τέτοιο παιχνίδι για τα προκριματικά του Champions Legaue. Η προσέγγιση μας είναι η ίδια, παραμένουμε ταπεινοί και δεν είμαστε αλαζόνες. Δεν άλλαξα κάτι ως προς το τρόπο που προσεγγίζω το παιχνίδι, είναι ένα παιχνίδι όπως τα υπόλοιπα. Οι ποδοσφαιριστές δίνουν το 100% τους.

Για το αν αυτοί οι ποδοσφαιριστές μπορούν να οδηγήσουν τον ΑΡΗ στους ομίλους του Champions League: Τα πάντα είναι πιθανά  στο ποδόσφαιρο . Είναι τρελά τα αποτελέσματα. Όλοι παίζουν ποδόσφαιρο, όλες οι ομάδες είναι αρκετά δυνατές. Πάντα πρέπει να έχουμε υπόψη μας πως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα με 11 παίχτες μόνο. Θα προχωρήσουμε σε 2-3 προσθήκες. Περιμένουμε 1 περίπτωση ποδοσφαιριστή να δούμε αν θα τον έχουμε. Ως επι το πλείστο ωστόσο είναι ποδοσφαιριστές που μπορούμε να τους εξελίξουμε στο μέλλον.

Για το πόσο έτοιμη είναι η ομάδα του: Θεωρώ είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό και άλλωστε κάναμε μεταγραφές και θα πάρουμε κι άλλους ποδοσφαιριστές. Οι παίχτες μας έχουν απίστευτη νοοτροπία και φυσική κατάσταση. Υπάρχουν αρκετά παιχνίδια και θέλουμε να έχουμε βάθος. Θα κάνουμε ένα rotation στον αγώνα όχι όμως ολικό.

Η απάντηση του Yago σε σχέση με την ανανέωση του συμβολαίου του: Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι μεγάλη ευκαιρία να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο και είμαι πολύ χαρούμενος που ο προπονητής μου έδωσε αυτή την ευκαιρία.

Δείτε βίντεο από την ψεσινή προπόνηση των Πρωταθλητών μέσα από το επίσημο κανάλι στο Twitter:

Δείτε ολόκληρη τη Δημοσιογραφική Διάσκεψη μέσα από το κανάλι You Tube του ΑΡΗ: