ΑΡΗΣ: Από τα γήπεδα της Β’ κατηγορίας στα σαλόνια Ευρωπαϊκού Ομίλου μέσα σε δύο χρόνια. Πέρασε σαν σίφουνας από την Bate (βίντεο)

Ο ΑΡΗΣ πλέον τρέχει με μια ταχύτητα που δεν προλαβαίνουμε τη μια ιστορική στιγμή του μετά την άλλη!

8η ιστορική χρυσή σελίδα στην 93χρονη ιστορία του σε διάστημα μόλις ενός χρόνου.

Ψες ήταν διπλή η ιστορική στιγμή αφού εκ πρώτής  πήρε πρόκριση για πρώτη φορά στο Γ’ Προκριματικό γύρο του Champions League  και ταυτόχρονα σφράγισε για πρώτη φορά στην ιστορία του συμμετοχή σε Όμιλο Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, τουλάχιστον του Conference League.

Οι Πρωταθλητές νίκησαν για δεύτερη φορά τη Bate Borisov αυτή τη φορά εκτός έδρας με 3-5 στo ουδέτερo ‘’Mezőkövesdi Városi Stadion’’ στην Ουγγαρία και με συνολικό σκορ 11-5, προκρίθηκε πανηγυρικά στον Γ’ προκριματικό γύρο του Conference League.

Παρουσιάζοντας ξανά το ίδιο εκπληκτικά καλό πρόσωπο της, η ομάδα του Aleksey Shpilevski μετέτρεψε σε τυπικής διαδικασίας τη ρεβάνς με τους Λευκορώσους, τους οποίους και απέκλεισε με πολύ εύκολο τρόπο, κάτι που φάνηκε και στα σκορ των δύο αγώνων.

Τα γκολ:

Ο Μπαμπίκα στο 8′ λεπτό το 0-1, ο Γκρομίκο με πεναλτι στο 25′ λεπτο το 1-1, ο Γκομίς στο 26′ λεπτό το 1-2, Ο Καζού στο 35′ το 1-3, ο Μαρτίνοφ στο 48′ λεπτό το 2-3, ο Μπένγκτσον στο 56′ λεπτό το 2-4, ο Στεπίνσκι στο 74′ λεπτό το 2-5 και ο Λάπτεφ  με νέο πέναλτι στο 90’+3′ λεπτό το τελικό 3-5.

Ο ΑΡΗΣ σίγουρα έδειξε ότι μπορεί και για το κάτι παραπάνω, περιμένοντας να μάθει τον αντίπαλο του, για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, με μία από τις Qarabag ή Rakow που κοντράρονται απόψε στον επαναληπτικό του 3-2 της νίκης των Πολωνών.

Δείτε τα στιγμιότυπα του επαναληπτικού αγώνα των Πρωταθλητών: