Δελτίο Τύπου με απολογίες του ΚΟΑ για το λάθος με το έμβλημα του Απόλλωνα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΑ για το λάθος που έγινε στα εγκαίνια του νέου γηπέδου στη Λεμεσό, με το έμβλημα του Απόλλωνα στη σκηνή της εκδήλωσης.

Θυμίζουμε ότι στο banner της σκηνής τυπώθηκε λανθασμένα το έμβλημα των APOLLON LADIES αντί το επίσημο έμβλημα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση που έχει σταλεί πριν από λίγο με email σε όλα τα ΜΜΕ.

”Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού επιθυμεί να εκφράσει τη λύπη του για το λάθος που έγινε με το έμβλημα του Απόλλωνα Λεμεσού στη σκηνή της εκδήλωσης των εγκαινίων του Νέου Γηπέδου Λεμεσού. Εκ παραδρομής τοποθετήθηκε το έμβλημα της ομάδας Απόλλων Ladiesαντί του Απόλλωνα Λεμεσού, κάτι το οποίο φυσικά δεν έγινε από καμία σκοπιμότητα. Η σκηνή ήταν στον τόπο της από την προηγούμενη μέρα και δυστυχώς κανένας δεν πρόσεξε αυτή την σημαντική λεπτομέρεια.

Απολογούμαστε στο φίλαθλο κοινό της Λεμεσού και ιδιαίτερα αυτό του Απόλλωνα και αναλαμβάνουμε την ευθύνη του λάθους, το οποίο πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να επισκιάσει το μεγάλο γεγονός των εγκαινίων του Νέου Γηπέδου Λεμεσού. Θα ψάξουμε το θέμα εσωτερικά, αλλά η ευθύνη είναι δική μας.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού θα εκδώσει νέα ανακοίνωση για το πολύ σημαντικό γεγονός και πιο ουσιαστικό, των εγκαινίων του Νέου Γηπέδου Λεμεσού αργότερα.”