Δηλώσεις Χένινγκ Μπέργκ στο Κανάλι της Ομόνοιας, εν όψη Ολυμπιακού

Ο προπονητής της Ομονοιας, Χένινγκ Μπεργκ, αναφέρθηκε για το αυριανό (03/10) παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό και για τον αγώνα της περασμένης Πέμπτης κόντρα στην Καραμπάχ και τόνισε ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη παρά τη νέα αγωνιστική υποχρέωση σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Όπως πάντα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ανυπομονούμε και πάλι για το παιχνίδι και φυσικά θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Είχαμε παιχνίδι απέναντι στην Καραμπάχ την Πέμπτη. Κάναμε πολλά καλά πράγματα σε αυτό το παιχνίδι και σε μία άλλη μέρα το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Ήμασταν λίγο άτυχοι με τα περισσότερα από τα τέρματα που δεχθήκαμε. Θεωρώ ότι κάναμε πολλά καλά πράγματα σε αυτό το παιχνίδι, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο και όλα μπορούν να συμβούν. Τώρα ανυπομονούμε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και θέλουμε να πάμε εκεί έτοιμοι για να τα δώσουμε όλα».

«Πρέπει να αγωνιστούμε με καλό ρυθμό και να έχουμε καλό επιθετικό παιχνίδι. Να βεβαιωθούμε ότι θα έχουμε καλές επιστροφές στην άμυνα για να μην τους επιτρέψουμε να μας χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις, σε έναν τομέα που είναι αρκετά καλοί. Επίσης, να έχουμε την ενέργεια και τη νοοτροπία που χρειάζεται ένα παιχνίδι για να το συναγωνιστείς, να το κερδίσεις. Να κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».