Διπλό με ανατροπή για την Ομόνοια επι του Οθέλλου και πάτησε κορυφή (στιγμιότυπα)

Δεύτερη σερί νίκη η Ομόνοια για πρώτη φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο!

Το “Τριφύλλι” επικράτησε 2-1 του Οθέλλου με ανατροπή (όπως και την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Εθνικό αφού βρέθηκε και πάλι πίσω στο σκορ), και έπιασε κορυφή (26β.). Από την άλλη, οι «πράσινοι» της Αθηαίνου έμειναν στους 9 βαθμούς και ταυτόχρονα σε δύσκολη θέση.

Ο Οθέλλος άνοιξε το σκορ στο 37’ καθώς εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως η Ομόνοια ήταν… χαμένη στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο τελευταίο λεπτό του 45λεπτου ο Κούσουλος έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στο δεύτερο μέρος, το «τριφύλλι» παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένο, ανέκτησε την κατοχή και ο Αλιούμ ήταν ο… χρυσός σκόρερ που χάρισε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Υπενθυμίζουμε πως 26 βαθμούς έχει τόσο ο Άρης όσο και ο ΑΠΟΕΛ που θα αναμετρηθούν με ΑΕΛ και Δόξα αντίστοιχα, για την 13η αγωνιστική. Παράλληλα, η Ανόρθωση που βρίσκεται στους 24 βαθμούς θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, ο Μάθιους αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο 30’ και αμέσως σήμανε συναγερμός στην Ομόνοια. Ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ώστε να διαφανεί το μέγεθος του προβλήματος. Τέλος, απαγορευτικό αριθμό καρτών συμπλήρωσαν οι Χαραλάμπους και Αλιούμ οι οποίοι θα χάσουν είτε το επόμενο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα είτε το μεθεπόμενο με την Καρμιώτισσα.

Όσον αφορά στην επόμενη αγωνιστική, η Ομόνοια θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τη Νέα Σαλαμίνα (10/12), ενώ ο Οθέλλος θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα (8/12).

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: