Επιστροφή των οργανωμένων του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Σημαδιακή η ημερομηνία της απόφασης

Ανήμερα των γενεθλίων του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ο ‘’Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ’’ με καθαρή συνείδηση για τον σκοπό που συμφωνήθηκε με άλλους για αποχή από τα γήπεδα και ενόψει των νέων εξελίξεων αποφάσισαν να επιστρέψουν στη Δυτική και όχι μόνο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Συνδέσμου:

”Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.
Στην Γενική Συνέλευση το όλο θέμα της επιστροφής αναλύθηκε σε βάθος αφού δόθηκε η ευκαιρία σε αρκετά αδέρφια να ακουστούν. Τις επόμενες μέρες το Συμβούλιο μας ήρθε σε επαφή και έκατσε στο τραπέζι ξανά με ενεργά άτομα της πρώτης γραμμής του οπαδικού μας συνόλου, για να καταλήξουμε στην τελική μας απόφαση.
Έχουμε και νιώθουμε την υποχρέωση αλλά και το βάρος της ευθύνης που κουβαλούμε.
Οφείλαμε λοιπόν να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να παρθεί η πιο σωστή απόφαση!
Γνωρίζαμε εξαρχης όλοι πως τα μου*** δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. Αναγκαστήκαμε όμως να συνεργαστούμε για το συνολικό καλό, ολόκληρου του οπαδικού κινήματος.
Σ´αυτο τον αγώνα εμείς είχαμε πάντα την συνείδηση μας καθαρή. Σαν γνήσιοι Λεμεσιανοί φερθήκαμε ντόμπρα και ξηγημένα προς όλους κι ας δεν λαμβάναμε την ίδια αντιμετώπιση..
Όταν κάποιοι παίρνουν νίκες και προκρίσεις με την συντριπτική πλειοψηφία των οργανωμένων τους να βρίσκεται εντός κερκίδας, τότε για ποιον αγώνα μιλάμε;
Όταν ανοιξε το καινουργιο αεκ Αρ-ΕΝΑ έδωσαν τις ταυτότητες τους και μπήκαν ενώ εμείς παραμέναμε πάντα πιστοί, τότε για ποιον αγώνα μιλάμε;
Όταν στο κοτέτσι μπαίνουν μέσα και κάνουν πάρτι αλλά στην συνέχεια σκοτώνονται μεταξύ τους έξω απ το γήπεδο, τότε για ποιο αγώνα μιλάμε;
Όταν οι άλλοι δεν στερήθηκαν το γήπεδο και κάθε βδομάδα απολαμβάνουν εκδρομές σε όλη την Κύπρο, τότε για ποιο αγώνα μιλάμε;
Οι μάσκες έπεσαν, η ιστορία γράφτηκε!
Εμείς τουλάχιστον νιώθουμε ότι δώσαμε σπουδαίο αγώνα ο οποίος είναι ήδη γραμμένος στην ιστορία ως μοναδικός στο είδος του! Έναν αγώνα τον οποίο δεν θα παρατήσουμε ποτέ. Ο ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΣ επιβάλλεται να τροποποιηθεί και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε γι’ αυτό!
Ο συγκεκριμένος αγώνας όμως δυστυχώς προδώθηκε. Τα μου*** έβαλαν ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ στον αγώνα μας ενάντια στην Κάρτα ΟΠΑΔΟΥ!
Το χειρότερο από όλα όμως είναι πως τα κάνανε όλα αυτά με έναν και μοναδικό σκοπό. Να πλήξουν τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΑΣ!
Εμάς φοβούνται, εμάς νιώθουν ως αντίπαλο, εμάς στοχοποιούν!
Μάγκες, το παραμύθι κάπου εδώ τελειώνει! Θεωρούμε ότι δεν υπάρχει πλέον ουσιαστικός λόγος να στερούμαστε αυτό που αγαπάμε. Οφείλουμε να υπηρετήσουμε σαν Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 τον σκοπό της ίδρυσης μας και να σταθούμε στο πλευρό του ΘΡΥΛΟΥ μας!
Η αποχή δεν υφίσταται πλέον ως μέτρο αντίδρασης! Οποίος ψάχνει για κορόιδα ας ψαχτεί αλλού! Οποίος τα βάζει με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα βρίσκει κι εμάς απέναντι του!
Εμείς σαν ΘΥΡΑ ΕΝΑ θα είμαστε εκεί όπως ήμασταν πάντα! Ασπίδα και δοξάρι δίπλα στην ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ μας, μέχρι η γη να γυρίσει ανάποδα!
ΘΥΡΑ ΕΝΑ ΑΝΤΕΠ1ΘΕΣΗ
Ο κώ*** σας θα τρέμει που*****
Υ.Γ.: Σ’ έχω πιο πάνω και από μένα και δεν με νοιάζει για τον καθένα.. ΕΣΕΝΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΘΕΟ!”