Επιτέλους νίκη για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ που έφερε χαμόγελα

Επιτέλους νίκη για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ  στο πρωτάθλημα μετά από….2 μήνες.  Η τελευταία νίκη της ‘’Κυρίας’’ ήταν στις 27/11/22 όταν νίκησε την ΑΕΛ στο Τσίρειο με 0-1.

Η ομάδα της Αμμοχώστου επικράτησε με 1-0 της ΕΝΩΣΗΣ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΊΟΥ, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος

Η «Κυρία» είχε ένα εξαιρετικό αγωνιστικά Α’ ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί με 1-0 στο 34’ λεπτό με τον Αντονίν να επιτυγχάνει το πρώτο του γκολ  στο ντεμπούτο του με την φανέλα της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ.

Οι Παραλιμνίτες αν και ανέβασαν την επίδοση τους και επεδίωξαν το γκολ της ισοφάρισης, δεν τα κατάφεραν και τελικά έφυγαν ηττημένοι από το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα της Αμμοχώστου βρίσκεται στην 9η θέση με 22 βαθμούς, ενώ οι «Βυσσινί»  θα παραμείνουν στην 11η θέση με 14 βαθμούς.

Στην επόμενη (21η) αγωνιστική, η ΑΝΟΡΘΩΣΗ φιλοξενείται το Σάββατο (28/01, 17:00), στο «Γλαύκος Κληρίδης» από την ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς  και η ομάδα του Παραλιμνίου υποδέχεται την Δευτέρα (30/01, 19:00), στο «Τάσος Μάρκου» τον Άρη.