Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ”φρέναρε” το νικηφόρο σερί της ΑΕΚ, με το 0-0 στο ”Αντώνης Παπαδόπουλος”

Στον κεκλεισμένων των θυρών αγώνα στο ”Αντώνης Παπαδόπουλος», Ανόρθωση και ΑΕΚ έμειναν στην «λευκή» ισοπαλία (0-0), για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος!

Σε ένα ματς που η «Κυρία» αγωνιζόταν με υπηρεσιακό τεχνικό τον Βέσκο Μιχαΐλοβιτς, κατάφερε να περιορίσει τους φιλοξενούμενους, παίζοντας πολύ καλή άμυνα, δίχως όμως να εντυπωσιάζει με την εμφάνιση της και πήρε έναν πολύ σημαντικό βαθμό.

Οι «κιτρινοπράσινοι» δεν κατάφεραν να διασπάσουν την πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία των αντιπάλων τους και ενώ είχαν την κατοχή δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, ενώ έχασαν και ένα πέναλτι στο 21′ λεπτό, που αποτελεί την μεγαλύτερη φάση της αναμέτρησης.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα της Αμμοχώστου παραμένει στην 10η θέση με 19 βαθμούς, ενώ οι Λαρνακείς ανέβηκαν προσωρινά στην κορυφή με 41 βαθμούς, με τον ΑΠΟΕΛ να έχει την ευκαιρία να τους περάσει με διαφορά δύο βαθμών, αν καταφέρει να πάρει το διπλό στο νέο γήπεδο Λεμεσού από την ΑΕΛ.

Στην επόμενη (19η) αγωνιστική, η Ανόρθωση φιλοξενείται την Κυριακή (15/01, 19:00), στο νέο γήπεδο της Λεμεσού από τον Απόλλωνα και η ΑΕΚ υποδέχεται την ίδια μέρα (17:00), στην «Αρένα» τον Άρη.

Δείτε τα στιγμιότυπα: