Η μπάλα δεν ήθελε να μπει γκολ και ο Απόλλωνας έμεινε στο οδυνηρό ”Χ” με την ΑΕΖ (στιγμιότυπα)

Τέλος αγώνα στo “αλφαμεγα” με τον Απόλλωνα να μένει στο οδυνηρό 0-0 με την ΑΕΖ και παραμένει χωρίς εντός εδρας νίκη από τις 8 Οκτωβρίου 2023 όταν κέρδισε τη Δόξα Κατωκοπιάς με σκορ 4-0. Θα έλεγε κανείς ότι σήμερα απλά η μπάλα δεν ήθελε να μπει γκολ για τους “Γαλάζιους” αν και δημιούργησαν 16 τελικές ευκαιρίες!!! Ο Απόλλωνας σήμερα έχασε καταπληκτική ευκαιρία να πλησιάσει την Ανόρθωση στους 5 βαθμούς και την Ομόνοια στους 4 βαθμούς και πλέον η είσοδος στην εξάδα γίνεται πολύ πιό δύσκολη.

Οι “Γαλάζιοι” έδειξαν τις προθέσεις τους από την έναρξη του αγώνα και πίεσαν την εστία του Milosavljevic . Η πίεση αυτή  συνεχίστηκε σε όλο το Α ημίχρονο και η μία ευκαιρία διαδεχόταν την άλλη, όμως είτε η έλλειψη καθαρού μυαλού στα τελειώματα των φάσεων, είτε οι εκπληκτικές αποκρούσεις του Milosavljevic κράτησαν τους “Γαλάζιους” στο μηδέν και κάπως έτσι το τέλος του Α ημιχρόνου έφερε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 0-0.

Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου ο Απόλλωνας μπήκε πάλι δυνατά, όμως σε μια αντεπίθεση της ΑΕΖ στο 54′ λεπτό ο Χατζηβασιλης έβγαινε με προϋποθέσεις μόνος προς την εστία του Απόλλωνα ο Leeuwenburgh έκανε έξοδο και στην προσπάθεια του να αποκρούσει την μπάλα τον ανέτρεψε  και ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη κάρτα με αποτέλεσμα ο Απόλλωνας να αγωνίζεται με 10 ποδοσφαιριστές. Στον αγώνα πέρασε ο Δημητρίου σην θέση του Φιλιωτη.

Η ομάδα του Pablo Machin παρόλο που αγωνιζόταν με 10 ποδοσφαιριστές συνέχισε να πιέζει προσπαθούσε να πετύχει  γκολ για να πάρει το πολύτιμο τρίποντο όμως η μπαλα δεν κατέληξε ποτε στα δίχτυα και μοιραία το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 0-0.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: