Η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ‘’πάτησε’’ 6-άδα μετά την ισοπαλία κόντρα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (βίντεο)

Ματσάρα με πολύ σασπένς στο ‘’Αμμόχωστος – Επιστροφή όπου η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συμβιβάστηκαν με 2-2, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «Ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 27’ λεπτό με τον Ντορεγκαράι, όμως η ομάδα του ‘’Τακτακαλά’’ που  ήταν καλύτερη ισοφάρισε στο 35’ λεπτό με τον Κα.

Το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα του Α’ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου οι ‘’Μαυροπράσινοι’’ συνέχισαν να ‘έχουν  την πρωτοβουλία των κινήσεων και γύρισαν το σκορ σε 1-2 με τον Μουχτάρη στο 63’ λεπτό.

Οι γηπεδούχοι αντιμετώπιζαν πολλά προβλήματα μεσοεπιθετικά και δεν έδειχναν ικανοί να αντιδράσουν, όμως ο Μιγκελίτο εκμεταλλευόμενος το τραγικό αμυντικό λάθος του Καλίλι κυριολεκτικά χάρισε τον βαθμό στην ομάδα του πετυγχαίνοντας το τελικό 2-2 στο 84’ λεπτό.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα της Αμμοχώστου αναρριχήθηκε στην πρώτη 6-άδα με 38 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην προτελευταία θέση με 15 βαθμούς.

Στην επόμενη (25η) αγωνιστική, η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ φιλοξενείται τη Δευτέρα (06/03, 19:00), στο ΓΣΠ από τον ΑΠΟΕΛ και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υποδέχεται την Τρίτη (07/03, 19:00), στο «Μακάρειο» την ΠΑΦΟΣ F.C.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα: